Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg jellemző tőlünk nyugatra?
Tehát USA, Hollandia, Németország.
Arra gondolok, hogy bár én még csak mutatóban voltam az egyik országban, de kint élő, tartózkodó ismerőseim szerint kint már a női emancipáció révbe ért, főleg, ami a szexualitást érinti.
Sőt, igazából kicsit felcserélődtek a szerepek.
Azaz inkább a nők tartanak szeretőt, a nők simán elmennek szórakozóhelyekre és a férj nem szól, ha esetleg nem otthon alszik vagy az se ritka, hogy a férj tudja, hogy a nőnek szeretője van.
Na jó, kicsit túloztam, most, h végigolvastam a saját kérdésem.
Nem arról van szó, h minden férfi, de elég gyakori.
de nem a muszlim negyedekben :D franciák, németek, hollandok meg ezek mind döglenek kifele.
a muszlim negyedekben meg egész biztos nem ez a jellemző :DDD
Tehát egy nő csak szeretők tartásával és bulikban egyéjszakás kalandokkal tudja megélni a nőiességét?
Nekem ez új... Egész eddig úgy tudtam, hogy a nők a családdal és gyerekneveléssel tudják megélni a nőiességüket nem pedig össze-vissza keféléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!