Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző hogy egy vezérigazgató beprobálkozik a titkárnőjére ha fiatal a nő?
Szerinted, minek lettél felvéve??
...no meg a kávéfőzésre!
ma 16:36
Nem nézek sorozatokat,sőt tévét sem nagyon.A valóéletben elég sok ilyet lehet hallani,én is láttam ezt azt.Érdekel a ti véleményetek is,mert a feleségem ilyen beosztásba lesz majd.Kicsit tartok tőle hogy ráfog nyomulni,feleségem fitalal 28 éves csinos nő.
Én nem titkárnőként dolgoztam, de 2 munkahelyemen is bepróbálkozott a cégvezető (ő vett fel). Semmi jelet nem adtam, hogy kölcsönös lenne a dolog egyébként. Az első nem tudta elfogadni, próbaidő vége fele elküldött.
A másikkal nem volt ilyen gond, megértette és évekig dolgoztam még ott.
Bírom ezeket az álszent kérdés feltevéseket.
Nálunk a cégnél pl. olyan szuper-miniben jönnek munkaerő felvételkor a nők, hogy olyanok, mintha nem is lenne szoknya rajtuk, és felül sem hagynak semmit a képzeletnek!!
Azután meg jön az álcsodálkozás, hogy miért is kezelik őket ribiként?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!