Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretem a tanárom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a tanárom (nő), mit gondoltok elmondjam neki? (hogyan)

Figyelt kérdés
Körülbelül 40 éves tanárnőm már hónapok óta szeretem, én 15 éves vagyok. A fő kérdés, hogy elmondjam-e neki, vagy maradjon örökre titok? A hétvégéket is alíg bírom ki, jól esne ha megölelhetném. Férje, gyereke nem tudom, hogy van-e. Nem tudok aludni, csak fekszek, folyton rá gondolok és sokat sírok emiatt. Nagyon szép és kedves, persze nem azér szeretem, hogy ágyba vigyem. Szeretném, ha mindig boldog lenne és mosolyogna, de ha 3 év múlva végzek már nem találkozunk többet. Kérlek segítsetek... Mit kéne csinálnom? Köszi mindenkinek aki kommentel!
2015. máj. 1. 20:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekem csak ő kell... Az osztálytársaim meg nem érdekelnek !
2015. máj. 5. 21:55
 12/18 anonim válasza:

Csak gondolj bele abba, hogy a korkülönbség 25!!! év

Mire te "felnősz" addigra a tanárnőd már nyugdíjas lesz!

Előző voltam ;)

2015. máj. 5. 22:52
 13/18 A kérdező kommentje:
Oké, elfogadom ez lesz, ez van én meg elfogadom úgy amilyen lesz akkor, amilyen most...
2015. máj. 5. 23:10
 14/18 anonim ***** válasza:
szerintem van esélyed,vedd feleségül
2015. máj. 8. 13:59
 15/18 A kérdező kommentje:

Végre valami pozitív ;)

De ha van férje nem nagyon tudom...

2015. máj. 8. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Figyelj, drága!

Gondolom mit érezhetsz. Nekem is tetszett már felnőtt férfi, akinél tudtam, hogy nincs esélyem, mert 16 évesen nem tudna komolyan venni engem. Ugyanez a helyzet veled is. Te még olyan tapasztalatlan vagy az élet legtöbb területén, valószínűleg. Szerintem ez nem szerelem, hanem rajongás, mert tetszik, ahogy kinéz, mert biztos csinos, kedves, és nagyon vonzó tud lenni egy érett nő, de hidd el, hogy sosem jönne össze veled. Februárban lettem 16, de még én sem jönnék össze egy 15 évessel, pedig csak 1 évvel vagyok idősebb nálad, nemhogy egy 40(!) éves.

Másrészt utána nagyon kellemetlen lenne, neked is, neki is. És gondolom nem szeretnéd kellemetlen helyzetbe hozni. Ha szereted ezt a tanárt, akkor úgy tedd boldoggá, hogy jól tanulsz nála, mert egy tanárnak nagy öröm, hogyha valakit érdekel és meg is tanulja, amiről tanít.

Nézz körül! Annyi korban hozzád illő szép lány van, akik ugyanolyan kedvesek, és csinosak, mint a tanárnőd.

És értem én, hogy most azt gondolod, hogy "Úristen, mi lesz velem, mikor elballagok és soha többet nem látom?", de addigra talán érsz még sokat, annyit, hogy belátod, hogy ez rajongás, maximum tetszés, de nem szerelem, és nincs esélyed nála, ugyanis a tanárod, és még ha 20 éves is lenne, te meg egy kicsit idősebb, akkor sem jöhetne veled össze, mert nem kezdhet viszonyt tanár egy diákkal.

Majd szépen lassan elmúlik! De NE mondd el neki.

Az a mondatod, hogy "el tudnád tartani, mert van pénz", pedig pont az éretlenségedet tükrözi, mert egy 40 éves nő nem hagyná, hogy egy 15 éves gyerek pontosabban annak szülei eltartsák, és hogy ez a gondolat akár meg is fordult a fejedben, láttatni engedi, hogy nem látod reálisan a dolgokat.

Hidd el, később majd ha felnősz, és lesz barátnőd, azt fogod mondani, "De jó, hogy nem csináltam hülyeséget, és mondtam el neki mit éreztem", mert akkor már látni fogod ezt a helyzetet, kívülről, és belátod, hogy jobb volt, hogy nem mondtál neki semmit.

2015. máj. 8. 17:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Van benne valami...
2015. máj. 8. 18:43
 18/18 anonim válasza:
Hová fajul ez a világ az anyád lehetne és tényleg egy 40éves nővel szeretnél ,,járni"? Szerintem találnál a danárod helyett egy hozzád illő csajt aki szeret téged meg te is szereted őt és avval meg senkinek se ártassz és őt még ágyba is viheted ha ő is akarja mert minden fiúnak a gyönyörű kur.ák jönnek be sajnos😔 14/l
2016. júl. 13. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!