Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti nektek ez mennyire számít? Komolyan ennyire fontos (lent)
Figyelt kérdés
Mennyire fontos a magasság egy kapcsolatban? Ismerkedtem egy 190- 195 cm es fiúval, és azért utasított vissza mert szerinte hozzá alacsony vagyok (!!) Teljesen átlagos a magasságom 161, 5 cm vagyok. Azt mondja hogy nem akarja hogy fájjon a nyaka, meg hogy hordjak magassarkút..2015. máj. 1. 15:22
11/17 anonim válasza:
Hát szerintem pont az a szép ha egy lány alacsony.
12/17 A kérdező kommentje:
Nem értem az egészet... Még a buliba hajtott rám aztán laposba már nem vagyok jó (?) :O
2015. máj. 1. 15:35
13/17 Bence_ válasza:
Másnap kevés volt benne az alkohol!
Midenkinél más a fontos. Neki ez számított vagy nem tetszel neki és egyszerűbb volt hazudni.
14/17 anonim válasza:
Józanul rájött, milyen hülyén néztek ki egymás mellett.
15/17 anonim válasza:
Nekem a magasság mindegy, de ha választani kellene, a nálam alacsonyabb csajok jönnek be ^^
16/17 opened paradise válasza:
Volt már 30 centivel kisebb barátnőm és én élveztem is.
17/17 anonim válasza:
Ha egy csaj kijelenti, hogy neki 185 centi a minimum azt ügye tolerálno kell, de ha a srác teszi ugyanezt akkor ő a bunkó és a tahó. Mégis mire fel? Fordiított esetben nem lehetnek semmilyen elvárspk? Amúgy téged ugyanúgy zavar mert akkor nem vettél volna fel 15 centis magassarkút. Miért nem elég egy 180 centis? Ja hogy az nem férfias. Egy alacsony vdsk pedig nem nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!