Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti nektek ez mennyire számít? Komolyan ennyire fontos (lent)
Figyelt kérdés
Mennyire fontos a magasság egy kapcsolatban? Ismerkedtem egy 190- 195 cm es fiúval, és azért utasított vissza mert szerinte hozzá alacsony vagyok (!!) Teljesen átlagos a magasságom 161, 5 cm vagyok. Azt mondja hogy nem akarja hogy fájjon a nyaka, meg hogy hordjak magassarkút..2015. máj. 1. 15:22
1/17 anonim válasza:
ez kamu. nem tetszel neki. vagy belül vagy kívül vagy is is
2/17 anonim válasza:
Hát a lányoknak fontos a magasság inkább.. én a 165 cm-el nagyon "gáznak" szánmítok.
3/17 RRR válasza:
nem számít,ha komoly a kapcsolat
ez a fiú egy barom
4/17 anonim válasza:
Sokkal jobb ha egy lány alacsony.181cm/F
5/17 anonim válasza:
Nem a magasságoddal van baja az egy biztos.Ágyban sincs jelentősége.
6/17 A kérdező kommentje:
Buliban ismerkedtünk meg ott kb 15 cm es magassarkú volt rajtam. Másnap már laposban voltam és akkor közölte hogy hordjak inkább magassarkút..
2015. máj. 1. 15:27
8/17 anonim válasza:
Messze nem olyan fontos, mint nektek. Miért kell 161 centisen 195 centis pasi?
9/17 anonim válasza:
Kifogtál egy bunkót, ez van. Nekem tök mindegy a magasság, inkább a lányok rugóznak rajta általában.
10/17 anonim válasza:
szerintem se a magasságod a gáz. ez a szépre ivás tipikus esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!