Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elüldöztem a pasimat a sok hisztizéseimmel, pedig nagyon szeret. Hogy kaphatnám őt vissza?
egytertek az utolsoval :))
pont ez kell az en baratomnak is sajnos
az előttem válaszadó az elég alpárira sikerült a válasza lehet hogy már nagyon nagyon sokat csalódott, de hogy rossz pasikkal volt dolga eddig az tuti :-))
mennyi ideig voltatok együtt? és miért hisztiztél mindig?
Hát amit a 3-mal előttem szóló írt, kicsit érdekes. Én eddig sosem teljesítettem egyiket sem, mégis mellettem maradtak.
Egyébként volt, hogy velem is emiatt szakítottak, hogy túl sokat hisztiztem. Mikor azt a fiút vesztettem el, akit a legeslegjobban szerettem, akkor ő megfogadtatta velem, hogy soha többé nem teszem azt mással, amit vele tettem. Nem szabad... a mostani barátom az elején külön megkért, hogy ne legyek hisztis p.csa vele. :D
hát nekem az a véleményem hogy ha egy pasi nagyon szeret egy nőt szerintem akkor is vele marad ha hisztizik :-)) persze nem mindegy hogy a nap 24 órájáról van e szó de gondolom a kérdezőnél sem a nap 24 órájáról volt szó hogy egész nap hisztizett hisz együtt sem laktak.
szerintem lehet más is van a dologban nem?
Nem értek egyet azzal a válaszolóval,aki azt írta,hogy a hiszti nőies.Egyáltalán nem az,pláne,ha még uralkodó típus is a csaj.Engem alapból kiráz a hideg a hisztitől,ha férfi lennék,biztosan nem bírnám elviselni a nőmet,ha ilyen lenne!
A fiús lányok sem nyerők annyira.Maradjunk szerintem az arany középútnál... Kérdező,Te meg finomíts a modorodon,mert egyedül fogsz maradni,mint a kisujjam! 23/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!