Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elüldöztem a pasimat a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elüldöztem a pasimat a sok hisztizéseimmel, pedig nagyon szeret. Hogy kaphatnám őt vissza?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 16:07
1 2
 11/19 anonim válasza:
30%

egytertek az utolsoval :))

pont ez kell az en baratomnak is sajnos

2010. febr. 22. 18:03
 12/19 anonim válasza:
100%

az előttem válaszadó az elég alpárira sikerült a válasza lehet hogy már nagyon nagyon sokat csalódott, de hogy rossz pasikkal volt dolga eddig az tuti :-))

mennyi ideig voltatok együtt? és miért hisztiztél mindig?

2010. febr. 24. 07:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát amit a 3-mal előttem szóló írt, kicsit érdekes. Én eddig sosem teljesítettem egyiket sem, mégis mellettem maradtak.

Egyébként volt, hogy velem is emiatt szakítottak, hogy túl sokat hisztiztem. Mikor azt a fiút vesztettem el, akit a legeslegjobban szerettem, akkor ő megfogadtatta velem, hogy soha többé nem teszem azt mással, amit vele tettem. Nem szabad... a mostani barátom az elején külön megkért, hogy ne legyek hisztis p.csa vele. :D

2010. febr. 24. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem az igazi nők hisztisek. Az én páromat még izgatja is. Egy óra hiszti , durci, nyávogás után csak úgy teker, hogy kibéküljünk. És a békülés az általában szexszel végződik. ám mindig azt mondja, hogy inkább hisztis legyek, mert az csajos, minthogy bunkó, érzelemmentes, szótlan...szóval olyan pasis. 23/L
2010. febr. 24. 10:42
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed hogy meg tudsz változni? Ha eddig sem tudtál uralkodni magadon, pedig biztos nem két nap után hagyott ott a pasid. Én sem hinnék neked. Vannak dolgok amiken lehet változtatni, de hiszti az pont arról szól hogy nem tudsz uralkodni magadon hiába szeretnél.
2010. febr. 24. 10:44
 16/19 anonim válasza:
Nem tudsz változni...
2010. febr. 24. 10:59
 17/19 anonim válasza:

hát nekem az a véleményem hogy ha egy pasi nagyon szeret egy nőt szerintem akkor is vele marad ha hisztizik :-)) persze nem mindegy hogy a nap 24 órájáról van e szó de gondolom a kérdezőnél sem a nap 24 órájáról volt szó hogy egész nap hisztizett hisz együtt sem laktak.

szerintem lehet más is van a dologban nem?

2010. febr. 24. 11:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Az igazi nők hisztisek? Akkor soha nem akarok igazi nő lenni. Szerintem pont nem azok, hanem hiszti helyett értelmes indokokkal próbálják megmagyarázni mit miért szeretnének, vagy hogy gondolják a dolgokat.
2010. febr. 24. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet azzal a válaszolóval,aki azt írta,hogy a hiszti nőies.Egyáltalán nem az,pláne,ha még uralkodó típus is a csaj.Engem alapból kiráz a hideg a hisztitől,ha férfi lennék,biztosan nem bírnám elviselni a nőmet,ha ilyen lenne!

A fiús lányok sem nyerők annyira.Maradjunk szerintem az arany középútnál... Kérdező,Te meg finomíts a modorodon,mert egyedül fogsz maradni,mint a kisujjam! 23/L

2010. febr. 24. 15:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!