Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, bizonyos lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, bizonyos lányokat miért nem vagytok képesek szeretni?

Figyelt kérdés
Ráadásul nem is a "mindenki megdughat" vagy a "komoly kapcsolatban vagyok, de azért ez-az belefér" kategóriát.
2015. ápr. 27. 20:06
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ez akkor nekem nem illik bele a képbe... A csöndes lányok akkor senkinek sem szimpatikusak, vagy a hangosak szimpatikusabbak, vagy hogy van ez?
2015. ápr. 27. 22:01
 22/28 anonim ***** válasza:
Felejtsd el amit addig írtam. "Tudod mit rájöttem, azért mert mindenki a számára szimpatikus emberrel akar összejönni. (Mind belsőleg, mind külsőleg)" <ezt ne.
2015. ápr. 27. 22:02
 23/28 anonim ***** válasza:
Szóval te egy végtelenül negatív, introvertált ember vagy.Akkor mégis mit vársz az élettől?Levegőt venni tudsz magadtól?Mèg jó hogy a talpraesett, önálló inkább extrovertált nők kellenek nekünk.Egy "remetèvel" max besavanyodni lehet.
2015. ápr. 27. 22:21
 24/28 A kérdező kommentje:
Biztos nagyon jó emberismerő lehetsz, hogy ennyi mindent leszűrtél rólam, miközben SEMMIT nem mondtam magamról.
2015. ápr. 27. 22:28
 25/28 anonim ***** válasza:

Popcorn meg minden itt a kezemben, a hatás kedvéért felvettem még egy 3D szemüveget is... Nem is tudom melyik a rosszabb, amelyik egy ilyen vitába belekezd, vagy amelyik folytatja? :D

Amúgy, kérdező, a fiúk a nyitott, harsány és feltűnő lányokat szeretik körberajongani, akikből nem kell mindent harapófogóval kihúzni, könnyű őket beszéltetni, szórakoztatni, élénkek, sokat nevetnek, és nem kell minden szavukra odafigyelni, nehogy véletlen megsértődjenek valami apróságon. Mondom ezt introvertált, csendes, átlagos lányként, és szerintem ez így van jól. Ha azt akarod hogy szeressenek, tegyél érte, ha el akarod kerülni a csalódásokat, akkor meg ne.

2015. ápr. 28. 07:19
 26/28 anonim ***** válasza:
szerintem meg mindenki más típusú lányt szeret, a kérdező pedig egyszerűen nem tudja elfogadni, hogy van akinek az ő stílusa jön be, van akinek pedig nem. (valószínűleg a kiszemelt srácnak pont nem, ezért a nyafi)
2015. ápr. 28. 07:47
 27/28 anonim ***** válasza:

"A "normális", azaz nem divatmajmoló, nem magától elszállt, nem bunkó srácokra, akiknek van valami céljuk is az életben."

Nem igaz. Ha ilyen srác kellene neked, minden ujjadra találhatnál százat. Neked is csak a jóképű menőcsávók kellenek, ahogy minden lánynak.

2015. ápr. 28. 17:23
 28/28 anonim ***** válasza:
"Nem igaz. Ha ilyen srác kellene neked, minden ujjadra találhatnál százat. Neked is csak a jóképű menőcsávók kellenek, ahogy minden lánynak." Ő tudja mi kell neki, ne te akard már megmondani a frankót...
2015. ápr. 28. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!