Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, bizonyos lányokat miért nem vagytok képesek szeretni?
Popcorn meg minden itt a kezemben, a hatás kedvéért felvettem még egy 3D szemüveget is... Nem is tudom melyik a rosszabb, amelyik egy ilyen vitába belekezd, vagy amelyik folytatja? :D
Amúgy, kérdező, a fiúk a nyitott, harsány és feltűnő lányokat szeretik körberajongani, akikből nem kell mindent harapófogóval kihúzni, könnyű őket beszéltetni, szórakoztatni, élénkek, sokat nevetnek, és nem kell minden szavukra odafigyelni, nehogy véletlen megsértődjenek valami apróságon. Mondom ezt introvertált, csendes, átlagos lányként, és szerintem ez így van jól. Ha azt akarod hogy szeressenek, tegyél érte, ha el akarod kerülni a csalódásokat, akkor meg ne.
"A "normális", azaz nem divatmajmoló, nem magától elszállt, nem bunkó srácokra, akiknek van valami céljuk is az életben."
Nem igaz. Ha ilyen srác kellene neked, minden ujjadra találhatnál százat. Neked is csak a jóképű menőcsávók kellenek, ahogy minden lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!