Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, bizonyos lányokat miért nem vagytok képesek szeretni?
Figyelt kérdés
Ráadásul nem is a "mindenki megdughat" vagy a "komoly kapcsolatban vagyok, de azért ez-az belefér" kategóriát.2015. ápr. 27. 20:06
11/28 A kérdező kommentje:
Szerintem a nyitottal se a feltűnő, se a harsány nem rokonértelmű, de te tudod.
2015. ápr. 27. 21:03
12/28 anonim válasza:
Nyitott=extrovertált, harsány=extrovertált, szűkszavú=introvertált. Gondolj amit akarsz a lényeget megértetted volna, ha megerőlteted magad.
13/28 A kérdező kommentje:
Attól még továbbra sem fogják ezek a szavak ugyanazt jelenteni, hogy ugyanahhoz kötöd őket. De akkor legyen: tehát az extrovertált nő jobb...
2015. ápr. 27. 21:20
14/28 anonim válasza:
13: Nem jobb se nem rosszabb!!! Csak őket könnyeben észreveszi az ember........... Hogy a káposzta gurulna ki a kezedből.... (ROKON ÉRTELMŰ SZAVAKnak olvass utána....)
15/28 A kérdező kommentje:
És akkor a férfiak arra mennek, ami feltűnőbb?
Tudom mi az a rokon értelmű szó, de a nyitott és a harsány elég távoli rokonok...
2015. ápr. 27. 21:33
16/28 anonim válasza:
Igen, nagyjából... Olyanokra akikkel lehet beszélgetni, és képesek kinyitni a szájukat. Te milyen srácokra hajtasz?
17/28 A kérdező kommentje:
Most megint egyenlőségjelet tettél a nyitott és a harsány közé... Attól, hogy valaki nem kiáltja világgá minden gondolatát, az nem jelenti azt, hogy nem lehet vele beszélgetni.
2015. ápr. 27. 21:42
19/28 A kérdező kommentje:
A "normális", azaz nem divatmajmoló, nem magától elszállt, nem bunkó srácokra, akiknek van valami céljuk is az életben.
2015. ápr. 27. 21:55
20/28 anonim válasza:
Tudod mit rájöttem, azért mert mindenki a számára szimpatikus emberrel akar összejönni. (Mind belsőleg, mind külsőleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!