Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek jönnek be a vörös hajúak?
Figyelt kérdés
Kinek jönnek még be a vörös hajú csajok?
Nekem nagyon!!!!!!XD Kiba@ott szexi!XD 21/F
2010. febr. 22. 00:52
3/8 anonim válasza:
A festett vörös igen, a természetes nem.
4/8 anonim válasza:
A festett vörös szvsz undorító. A természetes jó lehet, méghozzá azért, mert aki alapból vörös, annak valószínüleg az arca sem átlagos. Meg ugye az esetek nagy többségében aki vörös, az szeplős is, és én azt is imádom.
5/8 anonim válasza:
Most belegondolva...majdnem csak vörös hajú barátnőim voltak. Mondjuk festett vörösek voltak
6/8 swedish válasza:
Természetes vörös, szeplős lányok *.* gyönyörűek
De szerintem a festettek között is van irtó dögös
7/8 anonim válasza:
A természetes, természetesen mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!