Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem születte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem születtem helyesnek, de nem tudok megelégedni olyan partnerrel, akihez nem vonzódom szexuálisan?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 15:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
61%

És ezért kellett engem lepontoznod? Mert nőként tanácsot adtam nekik?

Szegénységi bizonyítvány ez rád nézve, hogy emiatt lepontozol egy segítő szándékú komentet!

Tudod, a legcsúnyább nőknek is van pasijuk, mert ÍZLÉSEK ÉS POFONOK!! MINDENKINEK MÁS AZ ÍZLÉSE, MÁS JÖN BE! Ugyanez igaz a férfiakra is!

Azért, mert te azt állítod, hogy egy pasi csak akkor találhat csaj, hogy megüti az átlagos szintet, az még nem azt jelenti, hogy így is van! Számomra elég ronda férfiakat is láttam már csajjal, ráadásul több, mint 100 kilós volt. Na akkor ilyenkor most mi van? Megdőlt az állításod!

Tudod, egy jóképű pasi is lehet tahó, bunkó, egoista, nagyképű és önző, és szerinted, ezt melyik nő fogja tolerálni?

Nem minden a külső!!

Egy külsőleg szép alma is lehet belül rohadt!!!

2015. ápr. 26. 16:09
 12/30 anonim ***** válasza:
35%

"Tudod, a legcsúnyább nőknek is van pasijuk, mert ÍZLÉSEK ÉS POFONOK!! MINDENKINEK MÁS AZ ÍZLÉSE, MÁS JÖN BE! Ugyanez igaz a férfiakra is!"

Férfiakra igaz, nőkre viszont nem. A nők ízlése szinte teljesen egyforma.

"Számomra elég ronda férfiakat is láttam már csajjal, ráadásul több, mint 100 kilós volt."

Én még nem. Ronda alatt azt értem, aki valóban ronda, nem az átlagosakat, akiket ti nők ugyanúgy lerondáztak.

"Tudod, egy jóképű pasi is lehet tahó, bunkó, egoista, nagyképű és önző, és szerinted, ezt melyik nő fogja tolerálni?"

Őszintén? Ha elég jóképű, akkor mindegyik.

2015. ápr. 26. 16:12
 13/30 anonim ***** válasza:
56%

"Férfiakra igaz, nőkre viszont nem. A nők ízlése szinte teljesen egyforma."

"Tudod, egy jóképű pasi is lehet tahó, bunkó, egoista, nagyképű és önző, és szerinted, ezt melyik nő fogja tolerálni?"

Őszintén? Ha elég jóképű, akkor mindegyik.

Ennyire jól ismered a nőket? A világ összes nőjével volt már dolgod, hogy ezeket állítod?

Te aztán tényleg a bunkó kategóriába tartozol!!

Hány nővel volt már dolgod? Biztos mindegyik ott hagyott téged, azért írsz ilyeneket a nőkről általánosságban!

Pedig tudhatnád, hogy nem minden nő egyforma, ugyanúgy, ahogy minden férfi különböző!

2015. ápr. 26. 16:16
 14/30 anonim ***** válasza:
35%

"Hány nővel volt már dolgod? Biztos mindegyik ott hagyott téged, azért írsz ilyeneket a nőkről általánosságban!

Pedig tudhatnád, hogy nem minden nő egyforma, ugyanúgy, ahogy minden férfi különböző!"

Nagyon sok és sokféle nőnél próbálkoztam már, és egytől egyig mind visszautasított a külsőm miatt. Akár szép, akár csúnya, akár normális, akár idióta, mind undorodott a kinézetemtől. Ebben minden nő egyforma.

2015. ápr. 26. 16:21
 15/30 anonim ***** válasza:
61%

De gondolom egy pillanatra se gondoltál abba bele, hogy nem is biztos, hogy a külsőddel volt a gond! Hanem biztos a belsőddel!

Mert ahogy itt nekem válaszolsz, és folyamatosan lepontozol, nem is csodálkozom azon, hogy ennyi visszautasítást kaptál!

Mi a gond a külsőddel? Akkor küldj nekem egy képet, és majd megmondom a véleményemet, ha ennyire azt hiszed, hogy tényleg a külsőddel volt a gond!

2015. ápr. 26. 16:23
 16/30 anonim ***** válasza:
Mit jelent az a nagyon sok? Próbáltad valamelyiket is őszíntén megismerni, vagy csak állandóan hajtottad az újabbnál újabb hölgyeket?
2015. ápr. 26. 16:24
 17/30 anonim ***** válasza:
29%

"De gondolom egy pillanatra se gondoltál abba bele, hogy nem is biztos, hogy a külsőddel volt a gond! Hanem biztos a belsőddel!"

A legtöbb esetben egyértelműen kiderült, hogy a külsőm volt az oka.

"Mi a gond a külsőddel? Akkor küldj nekem egy képet, és majd megmondom a véleményemet, ha ennyire azt hiszed, hogy tényleg a külsőddel volt a gond!"

Képet nem küldök, mert volt már, aki visszaélt vele. Egyrészt alacsony vagyok, ez már rögtön kizáró ok minden nőnél. Ezen kívül a fejem nagy és kerek, a fülem eláll, az orrom nagy és görbe, a szemem beesett és karikás, a hátam görbe, mindenhol szőr borít, kopaszodom, és még sorolhatnám addig, hogy nem lenne türelmed végigolvasni.

"Mit jelent az a nagyon sok? Próbáltad valamelyiket is őszíntén megismerni, vagy csak állandóan hajtottad az újabbnál újabb hölgyeket?"

Saccra olyan 100-200 között. Igen, mindegyiket próbáltam megismerni, persze voltak közülük sokan, akik próbálkozni se hagytak.

2015. ápr. 26. 16:27
 18/30 anonim ***** válasza:
Alacsonyronda 28 éves szűz srác?
2015. ápr. 26. 16:32
 19/30 anonim ***** válasza:

Mennyi az az alacsony?

Pasim 172 cm. Nos, ő szerinted alacsony, vagy nem?

A szemkarikásság ellen pedig lehetne tenni, olvass utána, ha nagyon zavar és érdekel!

És te kb. azt hiszed, hogy ha 200. nem jött össze, akkor már fel kell adni, ugye?

Korodat nem tudom, de nem is lényeg, mert azt jobb ha eszedbe véssed, ha feladod, akkor ott van vége! Tök mindegy, hogy hány éves vagy!

Próbálkozz, próbálkozz és próbálkozz!!

Az életben mindenki megtalálja a párját! Lehet, hogy még neked nem jött el az időd, vagy nem tudod egyáltalán, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen az adott nő.

Folytasd tovább a keresést! Próbálkozz! Ha pofára esel 222.-szer is, akkor is állj fel, és mutasd meg, hogy te vagy az erősebb!

Küzdj és küzdj, mert ha már feladod, ott van vége az életednek!

2015. ápr. 26. 16:34
 20/30 anonim ***** válasza:

Valami élvezetet jelent neked, hogy állandóan lepontozol????

Olyan érzés ez neked, mintha orgazmusod lenne???

2015. ápr. 26. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!