Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legbizarrabb álmotok/vágyatok?
#8 Nem mindenki fél a szellemektől. :))
#9 Minden visszatérő álomnak van jelentősége. :) De csak te tudod megfejteni, hiszen te ismered.
#10 Sajnos ez sosem fog itt megvalósulni.
A legfurább álmom eddig az volt, hogy megerőszakoltam egy vörös hajú dominát és ami a legdurvább az egészben, az az, hogy orgazmusom is volt. Sajnos eddig ez volt az első és az utolsó olyan álmom, amiben orgazmust éltem át. Meg már csak azért is fura volt, mert a valóságban sub vagyok meg mazo. Szexuális téren ami talán érdekes lehet az az, hogy a szeretem látni a véremet és más BDSM-hez kapcsolódó dolgok. Pl. lepisilés, durvább fenekelés, alázás. Amit én magam is nagyon bizarrnak tartok az az, hogy a használt tamponjaimmal szoktam játszani. :D
20/L
#3 vagyok.
Kértél valamit. Megcsináltam. Amikor rád irtam kikérted magadnak! Mert van más dolgod is. Többet nem segithetek. Öreg vagyok bohocnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!