Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez lehet a legfurcsább, legbizarrabb kérdés ami eddig "emberi" lényt foglalkoztatott?
A kérdés persze teljesen komoly.
Szóval az előrágott ételek után zuhanjunk egyet a jó ízlés skáláján így itt a következő furcsaság.
Miután megettem a narancsot ettem egy Kit-Kat csokit aminek ugye piros a papírja és ezért komolyan elkezdett foglalkoztatni az, hogy
Lehetséges-e szájba menstruálni valakit? (elsősorban pasit)
Elvégre egy viszonylag lassú folyamatról van szó és gondolom nem menne egy-két perc alatt a dolog.
Szóval csajok, ha a párotok ezt kérné akkor belemennétek vagy megpróbálnátok, esetleg kérnétek, hogy csinálhassátok neki?
Pasik, kérnétek ezt a barátnőtöktől vagy megtennétek, ha ő ezt akarná?
Esetleg gondolt erre már más is rajtam kívül?
Várom a komoly válaszokat.
lehetséges-e? természetesen, hiszen a méh nyálkahártyája darabokban válik le, így fincsi kis adagokban jön a véres-szövetes trutyi. engem már az beindít, hogy rágondolok (természetesen a gyomromat, fordított működésre).
soha nem tenném meg, és ezelőtt eszembe nem jutott volna.
Ilyen formában nem is tenném meg. Enyhe vérzés esetén még a "forró angyali csók" elmegy, de ez... :D
ne egyél többet :D
Soha nem vágytam ilyenre és nem is tenném meg. F
Amúgy durván vizuális típus vagy ha egy kit-kat csomagolásáról a menstruáció jut eszedbe xD igen kreatív asszociáció, szerintem viccen kívül legyél művész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!