Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lányok, nők! Ha választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok, nők! Ha választanátok akkor egy helyes de bunkó pasi aki szarba se vesz, vagy egy csúnya de figyelmes srác aki szeret?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 11:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%
ma 11:43 dettó én is ezt tapasztalom
2015. ápr. 25. 11:49
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Egyiket se.
2015. ápr. 25. 11:51
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Egyik se. Nem vagyok annyira elkeseredett, hogy muszáj lenne választanom közülük valakit. Különben is, a világban 7 milliárd különböző ember él, nem csak ez a kettő.
2015. ápr. 25. 12:06
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Jujujuj. :D Valaki(k)nek nagyon a lelkecskéjébe taposunk, hogy nem azt válaszoljuk, amit hallani akarnak. :D Jujujj. :DDD
2015. ápr. 25. 12:12
 15/21 anonim válasza:
49%
Legyen csúnya, és figyelmes. Mert azok a leghelyesebb férfiak, akik rondák - számomra.
2015. ápr. 25. 12:59
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
megérkezett a kérdéshez a gyk 30 évesen is szűz, elkeseredett, csúnya, nőgyűlölő férfi részlege, aki azt hiszi, hogy belsőre ő a tökéletes pasi. helló
2015. ápr. 25. 13:17
 17/21 anonim ***** válasza:
85%

Amelyiket szeretem. Bár itt csak a második esélyes, mert az elsőt úgyis hiába választanám, ha szarba sem vesz.

A másodikat akkor, ha érzek iránta valamit. Tökmindegy mennyire szeret valaki minket, ha mi nem szeretjük őt.

Annál sokkal több kell a választáshoz, hogy valaki helyes, vagy valaki rendes.

Most tényleg van olyan madár, aki elhiszi, hogy csak ennyi alapján komolyan bele lehet valakibe szeretni?

2015. ápr. 25. 15:26
 18/21 anonim ***** válasza:
62%
Attól függ mennyire csúnya és vonz-e. Az 1. típustz semmiképp nem választanám.
2015. jún. 2. 15:21
 19/21 anonim válasza:
51%
Én inkább egyiket sem választom. Az, hogy valaki csúnya az nem baj, viszont az, hogy járjak vele... a bunkó pasikat pedig egyszerűen nem veszem észre.Úgyhogy inkább maradok egyedül.
2015. aug. 11. 10:18
 20/21 anonim ***** válasza:

Nálam ritka az, hogy egy fiúra ránézve azt mondom, hogy ronda. Ha nem is egy adonisz, de egy kedves mosollyal, humorral, kis udvariassággal, önbizalommal le tud venni a lábamról. Amire azt mondom, hogy nagyon nem tetszik: ápolatlan, hosszú madárijesztő haj, vagy ha kövér. Persze nem kell, hogy full kigyúrt legyen, de egy vagy nagyon elhított vagy nagyon ropi fiúra képtelen vagyok férfiként nézni. (Attól persze ugyanolyan értékes ember meg minden.)

A bunkók meg arra jók, hogy egy ideig szórakozzon velük az ember, hogy majd valamikor a nagy egójuktól pofára essenek. (Ilyet nem csináltam, csak el-eljátszom a gondolattal. De nem barátkozom ilyen sülttaplókkal, szóval ez a verzió nálam alapból nincs jelen.)

Ja meg ami szóba se jöhet: az önsajnáló, mindenlányegypénzremenőr.banc, felelősséget vállalni képtelen, mindenért másokat hibáztató mentalitással megáldott ember.

16/l

2016. nov. 13. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!