Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, nők! Ha választanátok akkor egy helyes de bunkó pasi aki szarba se vesz, vagy egy csúnya de figyelmes srác aki szeret?
Amelyiket szeretem. Bár itt csak a második esélyes, mert az elsőt úgyis hiába választanám, ha szarba sem vesz.
A másodikat akkor, ha érzek iránta valamit. Tökmindegy mennyire szeret valaki minket, ha mi nem szeretjük őt.
Annál sokkal több kell a választáshoz, hogy valaki helyes, vagy valaki rendes.
Most tényleg van olyan madár, aki elhiszi, hogy csak ennyi alapján komolyan bele lehet valakibe szeretni?
Nálam ritka az, hogy egy fiúra ránézve azt mondom, hogy ronda. Ha nem is egy adonisz, de egy kedves mosollyal, humorral, kis udvariassággal, önbizalommal le tud venni a lábamról. Amire azt mondom, hogy nagyon nem tetszik: ápolatlan, hosszú madárijesztő haj, vagy ha kövér. Persze nem kell, hogy full kigyúrt legyen, de egy vagy nagyon elhított vagy nagyon ropi fiúra képtelen vagyok férfiként nézni. (Attól persze ugyanolyan értékes ember meg minden.)
A bunkók meg arra jók, hogy egy ideig szórakozzon velük az ember, hogy majd valamikor a nagy egójuktól pofára essenek. (Ilyet nem csináltam, csak el-eljátszom a gondolattal. De nem barátkozom ilyen sülttaplókkal, szóval ez a verzió nálam alapból nincs jelen.)
Ja meg ami szóba se jöhet: az önsajnáló, mindenlányegypénzremenőr.banc, felelősséget vállalni képtelen, mindenért másokat hibáztató mentalitással megáldott ember.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!