Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme szűzként borotváln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme szűzként borotválnom az intim régiót?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, nincs b.nőm és nem is volt még, de gyakran filózok a szexről...

így, hogy csak "magamnak" tudom csinálni, van bármi értelme, hogy borotváljam?

ja és egyébként miért szeretik/várják el a csajok, hogy leborotváljuk? miért olyan fontos nekik?

16/F

2010. febr. 21. 18:52
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Minek? Hiszen így csak te látod :D
2010. márc. 19. 15:02
 22/28 anonim ***** válasza:
Bele gondoltam már elégszer, de akkor sem gondolom, hogy bármi köze is lenne az ápoltsághoz. Ha tiszta, akkor teljesen rendben van. A többi már csak ízlés kérdése. A 2 órát meg nem csak az intim rész borotválásra mondtam, de ha minden reggel le kell borotválnod az arcod, hónaljad, intim részeid, lábad (mert már olyat is láttam - nem is keveset) az mégis mennyi idő már? (persze attól is függ kinek milyen gyorsan nő vissza) Félreértés ne essék, nem akarlak meggyőzni arról, hogy ne borotválj ha akarsz, csak azt szeretném elkerülni, hogy kötelező legyen. (Ha az ember nem akar a társadalom perifériájára szorulni.) 17/f
2010. márc. 19. 15:17
 23/28 A kérdező kommentje:

értem...

de ha egyszer a lányok elvárása is akkor nem ártana

amúgy amikor először leborotváltam, nagyon kényelmes érzés volt, szóval... XD

az arcomat viszont már 2 hete nem borotváltam, egyszerűen nincs kedvem, plusz kicsit jól is áll :)

de a többi mind fölösleges, főleg a láb

fúj >.<

2010. márc. 19. 15:22
 24/28 anonim ***** válasza:

Semmi sem kötelező, max ajánlott. Nem kell minden reggel végignyírnod magad mindenhol:D Elég mondjuk hetente. A párom is hébe-hóba borotválja a hónalját de ez a célnak pont megfelel---> nem lóg mindenfele szőr ha mondjuk polóban van. Lent viszont igenis borotválni kell, de minimum ritkítani. A legtöbb nőnek határozottan visszataszító, ha nem látszik a lényeg a sok szőrtől. (+optikailag nagyobbnak tűnik a szerszám ha nincs körtítés)

22/l

2010. márc. 19. 15:30
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha csak te látod, akkor neked kell eldöntened. Ha lesz barátnőd, őt is kérdezd. A higiénia és ápoltság szempontjából a szőrös a higiénikusabb ( az ellenkező híresztelés bla-bla).
2010. márc. 19. 15:40
 26/28 anonim ***** válasza:
Annyira elszomorito, mikor allandoan ezeket olvasom, hogy egy pasinak kotelezo borotvalni a honaljat.Nem attol lesz valaki igenyes, hogy leborotvalja a szort, hanem hogy megfurdik, es besprezi magat.Ismerek olyat, aki borotvalja, es megis egy igenytelen emberke!En 22 eves vagyok, es szoba se allnek olyannal, aki borotvalja, mert sztem nagyon gaz.Annyira ferfiatlan!!!Jo, a lenti ritkitas meg ok, bar nem igazan ertem azt se, mert vegulis nem a szoros reszt kapod be...:-)Amit bekapsz, ott nincs szor, mas mint nalunk, lanyoknal.En magamat mindig borotvalom, mindenhol, mert egy non tenyleg undorito a szor, de sose jarnek olyan pasival, aki borotvalja a honaljat vagy a labat, vagy barmilyet.En a ferfias pasikat szeretem!Amugy meg teljesen mindegy, hogy milyennek tunik optikailag, ugyis csak akkor derul ki, hogy milyen, ha mar bent van:-)
2010. márc. 19. 15:45
 27/28 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon csúnya, ha nincs leborotválva, nem feküdnék le olyan pasival, akinek szőrös...

és a hónalj szőrtelenítés nagyon alap, még az apám is borotválja... :O

19/L

2010. márc. 19. 17:00
 28/28 anonim ***** válasza:
15:45 egyrészt nincs olyan szó, hogy férfiatlan. Másrészt meg az egy dolog, hogy te nem tudod teljesen bekapni, de azért akinek mégis sikerül azt ne büntessük már szőrtengerrel.
2010. márc. 24. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!