Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme szűzként borotválnom az intim régiót?
Szűz vagyok, nincs b.nőm és nem is volt még, de gyakran filózok a szexről...
így, hogy csak "magamnak" tudom csinálni, van bármi értelme, hogy borotváljam?
ja és egyébként miért szeretik/várják el a csajok, hogy leborotváljuk? miért olyan fontos nekik?
16/F
értem...
de ha egyszer a lányok elvárása is akkor nem ártana
amúgy amikor először leborotváltam, nagyon kényelmes érzés volt, szóval... XD
az arcomat viszont már 2 hete nem borotváltam, egyszerűen nincs kedvem, plusz kicsit jól is áll :)
de a többi mind fölösleges, főleg a láb
fúj >.<
Semmi sem kötelező, max ajánlott. Nem kell minden reggel végignyírnod magad mindenhol:D Elég mondjuk hetente. A párom is hébe-hóba borotválja a hónalját de ez a célnak pont megfelel---> nem lóg mindenfele szőr ha mondjuk polóban van. Lent viszont igenis borotválni kell, de minimum ritkítani. A legtöbb nőnek határozottan visszataszító, ha nem látszik a lényeg a sok szőrtől. (+optikailag nagyobbnak tűnik a szerszám ha nincs körtítés)
22/l
szerintem nagyon csúnya, ha nincs leborotválva, nem feküdnék le olyan pasival, akinek szőrös...
és a hónalj szőrtelenítés nagyon alap, még az apám is borotválja... :O
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!