Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme szűzként borotváln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme szűzként borotválnom az intim régiót?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, nincs b.nőm és nem is volt még, de gyakran filózok a szexről...

így, hogy csak "magamnak" tudom csinálni, van bármi értelme, hogy borotváljam?

ja és egyébként miért szeretik/várják el a csajok, hogy leborotváljuk? miért olyan fontos nekik?

16/F

2010. febr. 21. 18:52
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

nem járok buliba

de hónaljat akkor sem fogok

2010. febr. 21. 19:23
 12/28 anonim ***** válasza:
69%
Bocsi,de te nagyon maradi vagy akkor!Szerintem a hónalj alapabb dolog mint az intim régió!Én mind a 2őt borotválom,ma már az igényességhez ez hozzátartozik.
2010. febr. 21. 19:46
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
igen, ma már a hónaljat is le kell. szerintem nem vmi szép látvány ha egy pasinak szőrős a hónalja:S ugyanolyan mint mondjuk a hormonbajusz
2010. febr. 21. 19:48
 14/28 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem alapkövetelmény, csak néhányak szerint ez fontos, és divatot meg elvárást csinálnak belőle. Mások szerint meg a férfi legyen szőrös.

A lényeg, hogy ez most neked szükségtelen és értelmetlen, de ha nagyon unatkozol, csináld.

2010. febr. 21. 19:49
 15/28 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan borotválhatod... mert ha eljön az idő és lesz barátnőd, akkor már, hát hogy is mondjam, hozzá lesz szokva a bőröd a borotváláshoz. Talán nem fog kippatogzani annyira. Szerintem jobban örülne a szép bőrnek mint mondjuk egy néhol összevágottnak :) mostmeg ha véletlen megvágod az nem gond mert úgyse látja senki :)
2010. febr. 21. 19:56
 16/28 A kérdező kommentje:

eldobható borotvával macerás meg eltömődik meg minden :S

de hosszászokok :D

hónaljt meg akkor lekapom de csak ollóval

2010. febr. 21. 20:12
 17/28 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell eldönteni,ne mások hatására tedd!

Engem nagyon zavart,mert rajtam sok szőr van és ezért kezdtem borotválni,jóval korábban mint te, és én is "szűz" voltam még. Hónaljat meg mindenképp borotválj.

2010. febr. 22. 10:01
 18/28 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem alap férfiaknak a hónalj borotválás baxameg már! "...úgy sokkal igényesebb..." Ez olyan mint azt mondani, hogy borotvált arcú ember igényesebb a szakállasnál. Hát rohadtul nem, ez csak DIVAT. Nem muszáj követni. A lányoknak sokkal gyengébb szörzetük van, nekik könnyebb borotválni, nevetséges, hogy az egyenjogúságért folytatott küzdelem ide juttatott minket. Én mindenesetre nem fogom minden nap 2 óráig borotválni magam. (Mondjatok ellen ezeknek a szaroknak, ha nem értetek vele egyet, mert a végén télleg kinéznek majd mindenhonnan, ha nem csinálod amit ők mondanak!)
2010. márc. 19. 14:33
 19/28 A kérdező kommentje:

14:33

valójában nem kapom le a hónaljat mert az első után megelégeltem, olyan sz.r volt

és igazad van, de azért ha végiggondolod, borotválva tényleg ápoltabb az ember...én csak azért tettem fel a kérdést, hogy van-e értelme mert lent úgyse lát még senki

ja és nekem nincs 2 óra amíg lekapom a pénisz környékén, máshol meg nem

2010. márc. 19. 14:50
 20/28 anonim ***** válasza:
Érdemes,mert ki tudja ki fogja látni:)pl orvos...v épp belép vki az életedbe,aki ha nem is szexel veled rögtön,de esetleg megsimogatja...:D23L.
2010. márc. 19. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!