Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam vissza?
Van egy fiú, aki elhívott találkozni, de én nem szeretnék vele találkozni, még csak a barátja sem akarok lenni.
Így jó lesz?
"Szia! Ne haragudj, de nem szeretnék veled találkozni. Remélem, megérted."
Vagy hogy csináljam?
Ő dolga.. biztos megérdemli a srác!
Én csak annyit mondok mindenki megérdemli hogy tudja miért nem! A lánynak szive joga hogy eldöntse korrekt szeretne e lenni vagy sem. Ha rám nyomul egy lány azonnal megmondom neki miután kicsit körbe jártam vele a lehetőséget. Ha megbántom ha nem. 1, nincs közös témánk, különbözünk 2, csúnya vagy, duci akármi! Én megmondom!
És így könnyebben békén hagy és elfelejt, mintha mellébeszélnék! Az tény hogy a hölgyeknek elsődleges szempont a testi vonzódás, szóval hajlandóságot sem mutatnak hogy megismerjék az olyan pasit aki nem tetszik nekik. De legalább őszíntén megmondanák mi a baj.
A kérdező nem valami aktív ! :)
Én le hülye p....nék egy ilyen nőt aki nem adna okot. Szemétség azért! Az tudom hogy ti nők olyan könnyedén veszitek ezt!
"az embereket érnek csalódások, mi van és?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!