Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam vissza?
Omg.
Légyszi még adjatok tanácsokat :(
Nekem nagyon rosszul esne ha miattam tenne ilyet. Már volt, hogy rajtakaptam és lesmároltam inkább, csak ne csinálja.
Én szívesen lennék a a barátja, mint ahogy vannak barátnői is. De komoly kapcsolatot nemszeretnék vele.
Ez a lesmárolás dolog jó nagy baromság volt. Szerinted, mégis mi fog jobban fájni neki ha hitegeted aztán pofára ejted vagy az elején tisztázod, hogy nem akarsz komolyat?
Ha előtted vagdossa magát az szimpla érzelmi zsarolás, ilyen ember kellene neked? Vagy kapcsolatba leszel vele és szenvedsz vagy közlöd, hogy nem, de ezt lehetőleg még az előtt tedd hogy elkezd reménykedni. Játszhatod a jólelkű szamaritánust, de neki fogsz több fájdalmat okozni és magadat juttatod majd egy sor olyan élményhez amit később szívesen kitörölnél az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!