Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiatal lányka érdeklődik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiatal lányka érdeklődik irántam - hogyan utasítsam vissza?

Figyelt kérdés

Facen bejelölt engem egy 14 éves leányzó... akit sosem láttam személyesen. Kedvesen elbeszélgettem vele, ameddig nem szólt egy közös lány ismerősünk (aki idősebb nála), hogy a lány felőlem érdeklődik és milyen jó véleménnyel van rólam, sőt - egészen odavan értem.

Oké, nem mondom - valahol talán legyezi egy picit a hiúságom, mert nem vagyok egy nők bálványa típus... de reálisan nézve nem akarok tőle semmit. Kihasználni nem akarok egy naív kislányt, komoly meg nem lehetne köztünk. (családcentrikus vagyok, házasságban gondolkodom)

Meg aztán 1123211023 ellenérv van. Úgy vagyok vele, hogy ha szóvá teszi a dolgot, akkor visszautasítom finoman. De hazudni sem akarok, hogy van valakim stb, ellenkezik az elveimmel. Hogyan tehetném ezt finoman, nem bántóan? Ötleteket várok!

23/F

2014. jún. 26. 20:08
1 2
 1/12 anonim válasza:
8%
Dugd meg!
2014. jún. 26. 20:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nem bántod meg ha azt mondod zavarna a korkülönbség és nemsoká családot szeretnél alapítani.
2014. jún. 26. 20:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda probléma... 23 évesen tudhatnál elutasítani egy kiskamaszt. Teljesen adott a válasz: ,,Figyelj szívem, édes vagy, de keress meg öt év múlva."
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
szerintem az hogy "sajnálom de túl fiatal vagy" simán jó, ha meg elkezd lelkizni ne bánkódj, 2 hét után igyis-úgyis másért lenne oda...14...
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Ezeknek a dolgoknak a tudatában szép lassan le kellene építened mielőtt beleéli Magát a dologba. ritkábban válaszolj, vagy le se állj vele beszélgetni. Idővel továbbáll...
2014. jún. 26. 20:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg neki egyértelműen.

"Ne haragudj de nem szeretnék tőled semmit, ennek nem lehet jövője. Azért mondom, hogy ne pazarold rám az időd, keress más társat. Minden jót"

Ezt nem lehet kertelve közölni.

2014. jún. 26. 20:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
fiatal vagy hozzám, ne haragudj.
2014. jún. 26. 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha felhozná a dolgot,mondd meg,h nagyon aranyos és szép lány,de te idősebb vagy és már családot szeretnél.
2014. jún. 26. 20:15
 9/12 anonim ***** válasza:
2014. jún. 26. 20:29
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok.

Amúgy köszi a válaszokat. Ja, nem fogom kertelni. Mellesleg nincs ilyen irányú tapasztalatom ezidáig... nem szoktak keresni a fiatal lánykák. :)

2014. jún. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!