Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok milyen lányok tetszenek jobban?
sportos rockot hallgató inkább romantikusabb gördeszkás lány (hosszú haj kék szem)
vagy lányosabb könnyebb zenét hallgató félénk típus (szőke haj barna szem)
ezen veszekszünk barátnőmmel nem jutunk döntésre..
Így kapásból az elsőt választanám de ez persze az illető teljes személyiségén múlik
16/l
A külsőnek valójában- ahogyan előttem is megemlítettèk páran, másodlagosnak kellene lenni. Persze a higiènia elengedhetetlen fontosságot èlvez, bár nem kell örökkè esztètikusnak lenni. Sajnos a ma társadalma kizárólagosan a külsősègek, nem pedig a teljes szemèlyisèg alapján ítèlkezik. Ez óriási hiba. Na, de nem ez volt az eredeti kèrdès. Elnèzèst az off-èrt.
Szóval igen, szívesen megismernèk az első pèldához hasonló szemèlyt, mivel èn kezdő gördeszkás rocker vagyok. :)
15/L
Szeretnél ismerkedni kedves deszkáslány? :*)
20/L/L
Ha én sportos-romantikus-lányos-könnyebb zenét hallgató-az elején félénk de később megnyíló típus vagyok?
Az ilyen akkor senkinek nem jön be? :S Csak a göris-fiús verzió?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!