Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok nektek milyen lányok tetszenek?
Az igazi nők, vagy inkább a fiús lányok? Csak kíváncsiság :))
légyszi kort is írjatok!
Az igazi nők.
22F
(Ha lány lennék tuti leszbikus lennék, az is számít? :))
Csak a nőies lányok tetszenek, és elég válogatós vagyok. Testalkatra vékony, a haja lehet szőke, vagy fekete, csak legyen hosszú, a szeme is mindegy, de jobban vonzanak a "sötét figurák". Én is valami ilyesmi vagyok, jó testalkatú, sötét szemű, sötét hajú, fehér bőrű.
Ha nem tud helyesen írni, és/vagy igénytelen, nem vagyunk egy szinten, akkor lehet akármilyen szép, keresek mást.
Nőies lányok,de a lényeg,hogy fogjon meg benne valami,és akkor nem muszáj akár nőiesnek sem nagyon lennie.
19/L
Mi van, most akkor a buccsok nem igazi nők?
Izgalmas tud lenni a fiús és lányos dolgok keveredése, ezt szeretem a butch lányokban. Mondjuk egy szép, feminin arc és egy fiús frizura.
A lényeg, hogy szimpatikus arca legyen, legyen megkapó egyénisége, intelligenciája, és vonzó alakja (ebbe a kategóriába nekem elég sokminden belefér, a kigyúrtak kivételével).
Sem a kőbutch sem a high femme csajok nem jönnek be, de sajnos ezek a leggyakoribbak, plusz a biszex csajok akik csak kefélni akarnak.
23 / N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!