Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy felejteni nem lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy felejteni nem lehet?

Figyelt kérdés
Mindenki mondja sportolj, keress hobbit légy a barátaiddal. Hiába, mert nemtudod elfejteni újra és újra előjön az emléke pláne, ha mindennap látod .TALÁN, de csak talán az idő segíthet.

2015. ápr. 21. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, valahogy ugyanigy erzem en is, de ezt baromi kevesen ertik meg:-))
2015. ápr. 21. 21:58
 12/15 To7ka ***** válasza:

Mondtam én hogy úgyis megtaláljátok egymást :)

Szar, mint az életben millió egy dolog. De egymás bátorítása a picsogásban, sírásban, szomorkodásban, hogy még többet picsogjatok sírjatok és szomorkodjatok értelmetlen. De pontosan ezt vártam, még 47 hozzád hasonlóan tehetetlen ember jöhet, sírhat, élvezheti a magányt, és nem kell csinálnia semmit hogy továbblépjen. Nem rontana az arányon!:) De minek? Miért jó erre motiválni másokat, és összeborulva sírni? Ennél BÁRMI más jobb, ha csinálsz valamit.

Apropó kedves "barom", a szövegértéssel is gondod van nem csak a továbblépéssel, egy szóval nem mondtam, hogy nem marad benned bánat. Ahhoz kell az idő. Hiány, szomorúság, természetesen!:)

Egy szerved vagy végtagod se vágták le. Egészséges vagy, bár Te fejben kevésbé. Az viszont veled született, nincs köze a szakításodhoz. Mindened megvan!:) Csak elmúlt egy szerelem. Minden ember életében elmúlik több mint egy szerelem. És élnek, sőőőt!! Én nagyon sok boldog embert is látok!:) Sőőőőt! Még családok is vannak, és 90%-uk nem első szerelemből lesz. Boldog családok!

Én lehetek barom, ők meg ilyen varázslók, vagy hazugság az egész, kommunista propaganda, hogy valaki lehet még boldog az első szerelmi csalódása után:// Fú, nagyon buta vagy, szerencsére nem az én problémám. Jó picsogást:)

2015. ápr. 21. 22:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezen kár vitázni. Szerelem és szerelem közt hatalmas különbség tud lenni. S noha mindenki a sajátját érzi a legnagyobbnak, legszentebbnek, valójában senki sem lát bele a másikba. nem tudhatjuk, milyen mély a bánata. Nekem közel 50 kapcsolatom volt. A legtöbb felejthető, de volt köztük említésre méltó, ami meggyötört engem is. És volt egy, ami hazavágott. De amúgy istenesen! Mindenem ráment, egészség, egzisztencia, család. Évekig nem is tudtam nőre nézni. És évek kellettek hozzá, hogy újjászületve megint bedobjam a kezdő tétet, és megtaláljam az igazit. A legtöbb ember egyet sem talál, nekem kettő is jutott. Ezt a másodikat nem engedem! :))
2015. ápr. 21. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnos igaz, Kérdező. Én 17 éve cipelem már magammal az akkori szerelmem súlyát, és képtelenség őt elfelejteni, pedig mindenhogyan próbáltam. Ez egy olyan dolog, ami sose múlik el, fájdalom, de jobb, ha hozzászoksz.

19:43, te aztán qva sokat segítettél ám itt a parttalan trollkodásoddal. Inkább eredj vissza WoWozni,addig se itt rontod a levegőt. A mínuszt pedig adtam az idiótaságaidra.

Nem, nem egyszerűen barom vagy, hanem egy ostoba, rosszindulatú, kárörvendő hányinger kis senki. Csodálkozom, hogy nem húztak le a vécén azon frissibe ahogy megszülettél. A te problémád az, hogy csak a jeled volt körfűrész az óvodában, nem rajtad használták...

2019. szept. 22. 05:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Mért van az, hogy ha valamelyik kérdésre Miquel válaszol, akkor az a kérdés elhal, és hosszú ideig nem érkezik rá válasz?
2019. szept. 24. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!