Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fogom majd tudni felejteni? Mindenkit el lehet felejteni?
Van egy 6 hónapos távkapcsolatom. Eddig működött, minden szép volt, ez idő alatt majdnem minden héten találkoztunk egyszer. Most már 4 hete, hogy nem láttuk egymást, és ő azt írta, hogy neki ez már tovább nem megy, lefoglalja a sok tanulás, így alig tudnánk találkozni évekig. Pedig látszott, hogy szeretjük egymást és állítása szerint még most is szeret.
Számomra rossz így belegondolni, hogy ezentúl soha többé nem látom. Mindig magam előtt van, ahogy nézett rám, a mosolya, ahogy beszélt, az egész arca, annak kifejezései. Ha belegondolok, hogy már soha nem fogok találkozni vele, a szívem meghasad, könnybe borul a szemem vagy sírok is. Nem tudom, hogy el tudnám e felejteni azt, akit mindennél jobban szeretek. Már 2 napja, hogy nem írtunk egymásnak, de borzasztóan hiányzik. Nem telt el olyan perc, hogy ne gondoltam volna rá.
Hogyan tudnám elengedni és elfelejteni? Sikerülni fog majd? Annyira fáj. Hittem benne, hogy 3 év múlva végleg együtt lehetünk, de senki se bírna annyit várni hónaponta egyszeri találkozással.(Mivel eddig majdnem minden héten volt, de most csak ennyit lehetne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!