Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy egy párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy egy párkapcsolatban a nőnek valamennyire "gyengének" kell lennie?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy tehetetlen és életképtelen, hanem hogy néha szoruljon a férfi segítségére (amellett, hogy egyébként önállóan képes mindenben boldogulni), mert így érzi magát a férfi férfinek?
2015. ápr. 21. 09:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Az a pasi, aki szerint "undorító feminista" vagy, mert nem szoktál segítséget kérni, meg az, aki szerinted sikítozott volna a póktól, egy és ugyanaz? :-)
2015. ápr. 21. 10:18
 12/17 A kérdező kommentje:
igen, ezért sem tudok a férfiakon kiigazodni :) a füvet is mindig én nyírtam, ha itt volt, mert ő nem bírja a port :D Ezek után én próbáltam a "nő szerepét" viselni, de azért valljuk be így elég nehéz.
2015. ápr. 21. 10:21
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Úgy tűnik elég sok feminim vonással van megverve az a jóember.

(most tudok reagálni, meló volt) Mit tud egy férfi jobban? Általában nekik van jobb műszaki érzékük, a szétesett széket ő csinálja meg, a konnektort is, szóval az ilyen kifejezett férfias munkákat érdemes ráhagyni.

Az más kérdés, hogy van olyan pasi amelyik csavarhúzót is csak képen látott, ilyenkor tényleg meg vagy lőve.

Már bocsánat (és tudom, hogy sokakat megsértek de ettől még így van) aki nem rendelkezik férfi vonásokkal nem képes úgy viselkedni, hanem sikítozik a póktól, utálja a port, képtelen megszerelni alap dolgokat az mégis milyen jogon várja el, hogy férfinak nézze????

Tudom ajánlani a férfiakklubja oldalon az "én hősöm" című cikket (vagy valami ilyen címe van) amit egy Nő írt, roppant tanulságos. A túlvezérelt emancipáció éppúgy életképtelen, mint a túl feminim férfi.

A férfi és a nő tök máshogy van bekötve. Általában jobb a térlátás, műszaki érzék, stb... nőknél jobb a megfigyelő képesség, sokkal részletesebben és alaposabban képes több helyre figyelni stb... Nem specifikus dolgok ezek (nyilván kivételek vannak), amiket nem izomból ignorálni kell, hanem felfedezni a másikban, elismerni, és a magunk kiegészítéseként tekinteni rá. Párom is képes sok mindenre, de eszébe nem jut, hogy belebonyolódjon műszaki dolgokba szól. És én sem akarom őt felülírni, amikor szociális kapcsolatokról kell dönteni, mert ösztönösen sokkal jobb benne mint én. Mi több remekül tudok ruhát választani, van izlésem is, saját stílusom (akik ismernek sokan nevezik stílusosnak az öltözködésemet), nem vagyok elveszett embere egy ruhaboltban férfi létemre. De eszembe sem jut úgy bevásárolni, hogy egy Nő nincsen velem. Vagy a párom, vagy egy lány barát de rendszeresen ott van velem, mert zsigerből sokkal jobb ebben mint én valaha is leszek :)

Én ettől nem lettem kevésbé férfi, és ők nem lettek kevésbé nők. Sőőőőőőt!

2015. ápr. 21. 10:39
 14/17 A kérdező kommentje:
De engem nagyon érdekelnek a műszaki dolgok, imádók órákat szétszerelni hobbiból és szülinapomra is motorgyár látogatást kértem.
2015. ápr. 21. 10:42
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

A kérdés az, hogy a párodat ez zavarja e?

És téged zavar e, hogy ő meg nőiesebb hozzád képest?

Mert ha nem, értelemetlen a kérdés.

Egy férfit aki férfiként él és viselkedik zavarni fogja egy idő után (jó eséllyel, kivétel itt is van), hogy gyakorlatilag a "haverjával jár" (férfias nők)

Aki ilyen feminim mint a te pasid azt könnyen lehet, hogy nem. Úgy tűnik nemet cseréltetek, amíg köztetek ez nem okoz gondot nyilván nem baj.

Az én mondanivalóm a nagy többségre értendő. A férfias férfinak nő kell, női vonásokkal, és viszont. (ti is ezt csináljátok, csak a nemi jelleg fel van cserélve a viselkedéshez képest. Neki női agya van, neked meg férfi agyad. Végülis klappol a dolog)

2015. ápr. 21. 10:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Ugy latszik itt a nok tudnak kortet cserelni meg muszaki dolgokat javitani, en no letemre nem tudok:-))

Sot, nalam az alap az, h a pasim tudjon es nem zavar ha o tobb dolgot el tud intezni mint en, en totalis haztartasi/ muszaki dilettans vagyok amire nem vagyok buszke, de ez van:-))

Tok ego de sokszor meg egy konzerv kinyitasa is hosszas idobe telik, nem beszelve azokrol a dzsemes uvegekrol amikre raszoritjak a tetejet:-))Nekem ezekhez segitseg kell, ciki, de ez van.

Viszont a pokokat es egyeb rovarokat siman kilakoltatom (nem bantom oket) es sok dolog van amiben nincs szuksegem segitsegre, de kepes vagyok hosszu percekig benazni amig szetnyitok egy szemeteszsakot/szatyrot:-)))))

2015. ápr. 21. 19:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem égne a fejem, ha nem tudnék még egy nyomorult befőttesüvege sem kinyitni
2015. ápr. 22. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!