Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tapasztalsz ismerkedésnél/párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Magadról, és a környezetedben az emberekről adok-kapok tekintetében? Képesek először adni másoknak, vagy csak elvárják, hogy mindig a másik nyűgözze le őket ismerkedésnél, párkapcsolat kialakításakor, párkapcsolatban?
Kort, nemet írhatsz.
2015. ápr. 13. 21:16
1/4 anonim válasza:
felszinesség pénzéhesség a semmire 20és 40 között ffi
2/4 anonim válasza:
Azt hogy egyes lányok nagyon beképzeltek, vagy tőmondatban válaszolnak itt, a való életben nem élek Magyarországon, itt barátságosabbak a lányok lehet velük ismerkedni.
3/4 anonim válasza:
Nos, voltak jó tapasztalataim az ismerkedés elején: ugye, ott még nem kell akkora energiát belefektetni (ha csak magadat adod), az még rendben van. De amint alapokat kéne építeni egy stabil kapcsolathoz, ott bukik a dolog. Vagy valamilyen külső "segítség" miatt, vagy bármi egyéb, de nem mernek, nem akarnak, nem szeretnének - azt mondják, igen, de megváltozik a hozzáállás.
4/4 anonim válasza:
Belefáradtam abba, hogy folyton csak adok. Kapni még nem kaptam soha olyan lenyűgöző dolgot, ami miatt felfigyelhetnék akármelyik nőre is. Viszont az azért a pofátlanság netovábbja, hogy folyton mindig éreztetve volt velem, hogy nekem minimum természetfeletti képességeimnek kell lenniük, cserébe egy lestrapált pіnáért. Fair játék, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!