Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsinaltassam a mutetet?
Elore bocsi h ide irom, de itt talan kapok is valaszt mivel tobben vagytok.
A tortenet annyi hogy pici koromban merleghintaztunk, es egy "tomegesebb" lany ult a masik vegen, megdobott es elore estem, pont az orromra. Szerintem azota, bar igazabol nem tudom...szoval azota ferde az orrom illetve az orrsovenyem konkretan. De eleg durvan sajnos.
5 eve mar voltam orvosnal aki azt mondta 18 eves korom utan menjek vissza es megcsinalja a mutetet. A heten megyek ful orr gegeszetre es szerintem orrsoveny mutet lenne a vege igyis ugyis mivel az orrlegzesem is gatolja mar a ferdeseg , illetve hat azert esztetikailag sem valami szep...:/
Csak felek mert annyi ijeszto horrorosztikus dolgot hallani errol a mutetrol hogy nem is tudom...
Szerintetek megerne? Latvanyos lenne utana az orrom formajanak a valtozasa?
Koszi elore! Es bocsi megy egyszer h ide irtam ki de tenyleg velemenyeket szeretnek :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!