Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom hülyeségnek tartja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom hülyeségnek tartja, mégis megcsináltassam?

Figyelt kérdés
szóval van egy barátom, nagyon szeretjük egymást, és nagyon régóta együtt is vagyunk. szeretnék egy tetoválást, kínai jelekkel természetesen az Ő nevét. tegnap ahogy beszélgettünk (ő, én meg egy haverunk) azt mondta hogy szerinte mekkor hülyeség az, ha valaki a párja nevét tetováltatja magára. Nem azt mondom hogy rosszul esett, csak azóta teéjesen le vagyok törve... én szerettem volna azt a tetoválást, de szerintetek most mit tegyek?? Előre is köszi!!
2009. júl. 12. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akarja hogy az ö nevét tetováltasd akkor tetováltad a sajátod de gondolom pont az lett volna a cél hogy az ö neve legyen ott, igy kérdezed meg hogy miért nem szeretné vagy hogy jobban tetszene e neki ha más neve lenne rajtad stb szerintem erre reagálna, vagy dumáld meg vele hogy a monogramját tetováltatnád..hátha abba beleegyezik
2009. júl. 12. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem se jó ötlet. Jó hogy sok ideje eggyütt vagytok de bármikor bekövetkezhet a gigszer és akkor csak fájni fg ha ránézel.Tetováltass inkább egy formát ami rá emlékeztet....
2009. júl. 12. 20:35
 3/8 A kérdező kommentje:

az az igazság hogy nem mondtam neki, csak a haverjával pont erről beszélgettek. meglepetésnek szántam, de ezek szerint nem jó ötlet..

rendben, köszönöm nektek :)

aranyosak vagytok

2009. júl. 12. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Kedves tőled, de szerintem sem jó ötlet, hogy az ő neve legyen. Mert ha valami miatt mégis szétmentek, akkor a következő párodnak ez kellemetlen lehet.
2009. júl. 12. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem se csináltasd meg az ő nevével a tetkót. Később ha esetleg nem maradtok egy pár, milyen érzés lenne, hogy mindig magadon viseled a nevét?
2009. júl. 12. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
gondolj arra,hogy mi van ha pl. 5-10-20 év múlva még mindig ott díszeleg majd a neve... és mi van ha már nem leszel vele együtt...
2009. júl. 12. 21:44
 7/8 A kérdező kommentje:

igaz-igaz....

köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 13. 19:41
 8/8 A kérdező kommentje:

eldöntöttem :) nem lesz rajtam a neve, csak a kezdőbetűje... abból később még bármit ki lehet hozni :)

Köszönöm a tanácsokat!

2009. júl. 14. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!