Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan magán nőgyógyászt aki 18ev alatt megvizsgál szülő nélkül?
En is igy hallottam, csak pl az SZTKban meg azt mondtak hogy szüli felügyelet nélkül nem vizsgalnak meg mert meg csak 17vagyok:/
Hat Budapesten kene.:)
17 évesen nem hogy nem kell a szülőnek ott lennie vizsgálat közben, 17 évesen már egyáltalán a szülőnek ott sem kell lenni, el sem kell kísérnie. 17 éves korom óta járok nőgyógyászhoz, a legelső alkalommal jött velem anyukám, utána már többet nem.
14 év alatt kell, hogy szülő veled menjen, 14 év felett már nem.
mindegyik nőgyógyász megvizsgál!(és gyógyszert is ír fel, nem szólnak a szülőknek) én SZTK-ba járok 15 éves korom óta, először eljött velem anyukám, de akkor is csak kint volt a váróban, amíg engem megvizsgáltak, és az orvost nem is érdekelte, hogy ott van-e.
20L
én az örs vezér téri sztk-ba jártam, de mindig más orvoshoz, aki épp rendelt.. már 20 vagyok, szóval már rég nagykorú, de mikor 17 voltam, sosem volt gond. erősködni kell.. :D
#5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!