Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újpesten vagy Dunakeszin ajánlana valaki olyan nőgyógyászt aki szülő nélkül felír fogamzásgátlót?
akárhogy nézzük, kiskorúnak csak szülői beleegyezéssel lehet!
nem kéne olyan korán kezdeni amúgy se, szóval teljesen logikus, legalább kiskorúak ne fűvel fával.
# 2/2 Időpont ma 16:57
Hajráá!! :)
Első: szó sem volt kiskorúakról. Nekik biztos, hogy nem írna fel a doki tablettát, mivel kiskorúak a 14 alattiak.
Fiatalkorúaknak minden további nélkül kiírnak tablettát, ha legalább 3 éve rendszeres menstruációja van.
Első voltam, hasznos választ adtam.
Ha tudnál olvasni és normálisan értelmezni szövegeket, rájöhetnél, nem kifejezetten a te esetedre értettem a fűvel fávalt, hanem arról írtam, azért is jó h fiatalok nem írathatnak fel fogamzásgátlók maguk, h ne lehessen fiataloknak is fűvel fával olyan könnyedén leállniuk.
Szóval kisfiam/kislányom, moderáld magad, a szüleid elfelejtettek megnevelni, csókoltatom mindkettőjüket. És mellesleg azt sem tudod, hány éves vagyok, szóval jobban tennéd ha visszafognád magad és te kussolnál, elkényeztetett senkiházi taknyos kölyök. Menj vissza játszani a babákkal és a macikkal és ne felejts el ma megnézni még az Esti mesét!
Már ebből is látszik h csak a szexre korlátozódnak a képességeid h a hozzászólásomat értelmezni, elolvasni se tudod normálisan és emberi hangnemben válaszolni se tudsz. Jól el kéne verni a feneked, talán észhez térnél és megtanulnál viselkedni. Még tessék szépen anyucival és apucival menni a doktorbácsihoz!
Utolsó: nem tudom, hogy ez nekem, vagy a kérdezőnek szólt-e, de ha nekem, akkor jó mélyre ásd el magad, mert én semmi sértőt nem írtam. Arról nem én tehetek, hogy nagyon okos "felnőtt" létedre a kiskorú fogalmával sem vagy tisztában, és a válaszomból sem esett le, hogy más a kiskorú és a fiatalkorú.
Én a helyedben nagyon szégyellném magam, amiért ekkora suttyó vagyok "felnőtt" létemre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!