Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Miként tudnék neki segíteni?! Meleg kérdés! (többi lent)
Én egy (majdnem) 18 éves srác vagyok.
Az öcsém kb. 2 héttel ezelőtt bevallotta itthon, hogy meleg. / Azóta áll a bál. Apám minden szemétnek, elmebetegnek stb. elhordta már. Anyám támogatja Őt. Ezért két tűz közé is került. Egyik oldalról a fia másik irányból apám nyaggatja. A dologhoz hozzá tartozik, hogy 4 hónapja van barátja, és a srác gyakran itt van Nálunk. Volt olyan, hogy egész hétvégén itt volt. Apám is jó szemmel nézte, hogy van egy ilyen jó ”haverja” öcsémnek.
Öcsém még csak 16 éves.
Mit tudna anyán tenni még az öcsémért? Miben tudnám Én segíteni Őt? Hogyan lehetne apámat felvilágosítani arról, hogy Öcsém nem beteg, hanem meleg?
Én attól tartok, hogy apád sosem fogja elfogadni azt, hogy az öcséd meleg.
Ti mást nem tudtok tenni mint, hogy amiben csak tudjátok segítitek.
#2 Mi a bajod a melegekkel?
Mi melegek ugyanolyan emberek mint ti heterók. Ugyan úgy jogunk van a párkapcsolathoz és a BOLDOGSÁGHOZ mint nektek!
Mindenképpen fontos,hogy te,mint testvére abszolút a bizalmasa legyél.Neked elmondhasson mindent,beszélhessen érzéseiről,kapcsolatáról,mindennapjairól.
A szülő-gyerek és a testvér kapcsolat teljesen más.
Ki kell állnod a testvéred mellet,minden körülmények között.Ő is ember,ő is érez,ő is él.
Hogy kit szeret,az az ő magán ügye,ez senkire sem tartozik.Édesapátok előbb utóbb meg fog békélni a helyzettel.Ehhez idő kell.Aztán vagy beszél róla vagy nem.Mindenképpen szem előtt kell tartanotok,hogy ő a szülő,bárhogyan vélekedik is,a tiszteletet meg kell adni neki továbbra is.Kívánok erőt nektek,hogy átvészeljétek ezt az időszakot.Éljetek békében,szeretetben,egységben!Egyszer élünk,ez az egy élet pedig ne az elutasításról,hanem a szeretetről szóljon!Sok Szerencsét!
((Az atoll az egy gyűrű alakú, tengerből kilátszó korall alapú sziget...:D A szó, amit kerestél volna, az az ATTÓL.))
Most kérdező... Választhatsz, hogy egy olyannak hiszel, aki nem ismeri a nyelvet, vagy egy olyannak, aki hazudozásra buzdít.:D
/5. vagyok /
Ja látom bocsi utólag javítom/javítanám
*attól :P
XDD hat a helyesírásom soha nem volt jó... még ennyi idősen se :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!