Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró egy fiú számára ha nagy lába van egy lánynak? (42-es)
attól függ hány cm vagy. ?
én 162cm vok 39-40-es a lábméretem.
Nem zavaró. Való igaz, hogy nagy, de nekem is volt olyan barátnőm, aki 42-es cipőt hordott. Igaz, 182 cm-hez már kellett akkora láb, hogy hasra ne essen... :-)
Ha van a lábadon cipő (csak nem jársz mindenhová mezítláb), akkor lehet olyat választani, amiben nem tűnik akkorának a lábad - persze, tudom, 42-es méretben örülsz, ha egyáltalán bármilyen női cipőt kapsz, nem fogsz még válogatni is. De ha sikerül ezt megoldani, onnantól mindegy...
Köszönöm a válaszokat,megnyugodtam!
Egyébként 180 magas vagyok,tehát szerintem többé-kevésbé arányos.
"Én 175magas vagyok és 37-es lábam van(ez a konfekció méret), szóval nem tudom átérezni a helyzetedet, de biztosan rossz lehet."
Ez egy egész beképzelt hozzászólás, de ha belegondolsz..inkább legyen valakinek 170+? cm-esen 40-es vagy nagyobb lába, mint 37-es. Mondjuk hiába vitázunk, az úgyis olyan amilyen, de azért...gondoljuk meg kit "nem irigyelünk" XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!