Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró egy fiú számára ha nagy lába van egy lánynak? (42-es)
Ne foglalkozz velük:) Nekem 41-es lábam van, a volt barátomnak 40-es:D Őt nem zavarta, engem eléggé, de ez nem vont le a kapcsolatunk "minőségéből".
Azzal meg ne foglalkozz, ha cikiznek, mert erről nem tehetsz. Nevess rajtuk, vagy ne vegyél róluk tudomást, akkor megunják majd:)
17/L
Nekem 41-42-es a lábam, és nem zavarja párom, max az, amikor nehezen találunk nekem cipőt és elcsüggedek. :)
Aki ezért cikiz...azzal baj van, nyugi. :)
Én nem cikiznélek miatta, de nekem elég zavaró lenne, ugyanis az én lábam is 41-es és szerintem ha egy nőhöz kicsi, nőies lábak illenek.
Alapvetően is a feminin jelleghez köthetőek olyan tulajdonságok, mint "törékeny", "apró", "kecses"; míg ezek ellenkezői maszkulin tulajdonságok.
Bár a mai felfordult világban már bármi előfordulhat.
22/f
Aki cikiz az kb 10 éves lehet (agyiszinten biztos :D)
De nyugi,én nem azt szoktam figyelni,hogy egy csajnak hanyas a lába :D
Ez maximum téged zavar, de ha lesz valaki, akivel szeretiek egymást, jobban fogja érdekelni a szemed, mint a lábméreted. :)
Nekem 39-es lábam van (páromnak 42-es) és nem zavarja. Inkább azon akad ki, hogy sosem találok a méretemben olyan cipőt, ami tetszik és ez elszomorít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!