Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a legnagyobb hiba ha egy srác sír egy lány előtt?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 20:02
11/21 anonim válasza:
Fiu letemre ugytartom nem szegyen ha egy fiu/ferfi sir, persze ha megvan ra az oka. Valaki aki kozel allt hozza meghal vagy a szerelme miatt sir vagy hasonlo okok. persze ha egy masik srac rakialt vagy elveszti a sportfogadast emg hasonlo miatt ne sirjon :)
12/21 anonim válasza:
Jah most majd jön a sok kis álszent pics**a :)
Szeretik a francokat, az ilyen nem kell nekik.
13/21 anonim válasza:
Ha már a barátnőd, akkor nem gáz nekik. Ha nem az, akkor megszűntél létezni, mint férfi a szemükben.
14/21 anonim válasza:
Attól függ, hogy miért sír. Ha valami tragédia történt a hozzátartozóival vagy vele, akkor persze, hogy ez természetes, viszont különböző apróságokon nem illő, mert egy férfinak fent kell tartania a szerepét, hogy egy erős jellem, különben kiábrándul belőle a párja, hogy olyan, mint egy lány.
15/21 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem hiba:)
Már párszor sírt előttem egy-két srác és egyáltalán nem nevettem ki vagy ilyesmi! Ők lány miatt sírtak ami szerintem aranyos:)
16/21 A kérdező kommentje:
Én lennék a világon a legboldogabb ha sírhatnék a barátnőm előtt
2015. ápr. 19. 20:46
18/21 A kérdező kommentje:
mert félek hogy kinevetne :(
2015. ápr. 19. 21:02
19/21 anonim válasza:
Még mielőtt a nagyokos hozzászólókra hallgatnál, akik azt szajkózzák, hogy nem szégyen nő előtt (mármint barátnő előtt) sírni, előbb fontold meg, hogy érdemes-e kockáztatnod, s beégetni magad. Akármennyire is rád akarják erőltetni, hogy nyugodtan sírhatsz egy nő előtt, ez pont ugyanakkora hazugság, mint az, hogy egy nőnek egyáltalán nem számít az egzisztenciális háttér megléte. Csak ők itt "ügyesen" "lerendezik" egy "nem számít"-tal, miközben a valóság teljesen más képet szokott mutatni. A nők nem tudják elviselni, ha egy férfi érzékeny, esetleg maximum akkor, ha te vagy a világmegváltó Cristiano Ronaldo—Leonardo diCaprio—George Clooney ötvözetű tökéletes szuperhím mintamacsó übermensch. Ekkor még azt is megbocsátják, ha tömeggyilkolsz vagy népirtást követsz el.
20/21 anonim válasza:
van annál nagyobb hiba is, például az emberölés, de igazad van mert elég nagy hibának mondható. amit persze rendre elkövetünk amíg meg nem tanuljuk, hogy működik az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!