Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Beindultok az izmosab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Beindultok az izmosabb testű nőkre? (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2015. ápr. 19. 15:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bocs ha írok ide. :D De irigyellek. :D Hasonlóan nézek egyébként ki,csak talán ennyire nem vagyok "izmos". Szerintem a pasik bevadulnak érted.;) Szóval nyugodj meg. 14/L
2015. ápr. 21. 23:08
 12/18 anonim ***** válasza:
nekem szinte pontoan ilyen a testem,és nagyon nem tetszik.megbántm,hogy elkzdtem kondizni. sokkal jobban bejött a vékony sima alakom mint a mostani épp azon vagyok,hogy visszakapjam a régi magam. amúgy nincs semmi ezzel az alakkal ,vlakinek bejön valkinek nem
2015. máj. 9. 15:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem miért? Szerintem ez még bőven a nagyon izgató kategória.

2015. máj. 9. 16:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért mert ez az alak többnyire a strandon és a kondi teremben ,vagy nyáron forró nadrágban zseniális. De más esetben már annyira nem. a másik meg az,hogy a pasiknál (nekem a vékonyabb testalkatú srácok jönnek be) szóval néha úgy érzem,hogy én vagyok az erősebb.néha kicsit gáz,hogy nagyobb a bicepszem,vagy vastagabb a comb izmom :D A személyiségemhez sokkal jobban illik a törékenység. jobbban éreztem magamat vékony törékeny nőként,mint sem ilyen erős formával. Teljesen más pasik találnak meg ilyen alkattal és nagyon meg kell így válogatni,mert elég esetlenül nézne ki mellettem egy vékony srác.
2015. máj. 9. 18:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne maaar....attol meg lehet vki noies es kell is h az legyen...soot sztem ez a testalkat ami igazan noies kulsore pl. Ez annyira izgato h joo eg...nezni is kenyezteto egy ilyen lanyt. Egy atlag vekony vagy akar egy lusta teltkarcsu egy ilyen kidolgozott iszonyu vonzo testnek a nyomaban nem jar...
2015. máj. 10. 18:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom pont ma találkoztam egy bartnőmmel aki a pasija miatt gyúr és fúj olyan férfias lett,pedig régen tök cuki csaj volt.
2015. jún. 1. 11:45
 17/18 anonim ***** válasza:
16..lehet neked sem artana nemi sportolas..
2015. jún. 1. 14:51
 18/18 anonim ***** válasza:

kérdező!

semmi válaszreakció a válaszokra, de még ki is emelted a kérdést.

amúgy te vagy a képen, vagy ez valaki más, netről letöltött kép?

2015. jún. 10. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!