Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor vonzóbb egy srác: inkább így (kép), vagy ha kicsit izmosabb?
22/f
Nője válogatja. De tényleg. Nem tudsz megfelelni mindenkinek. Sok fiatal csaj ismerősöm a kigyúrt kopaszokra bukik...Ugyan abból a tánccsapatból a csaj a véknyabb srácokra. Van, akinek meg a külső nem téma, de ez ritkább. Légy igényes. Ha igényes vagy, az a nők 90%-ának kritérium. Tanulj meg főzni. Az nálam működik.
Szerintem így :) nem szép az a dagadó izmis test...
Esetleg még a kockásabb hasat megtűrném rajta ;)
A lényeg, hogy ne legyen sovány és vézna. Aztán már teljesen mindegy, hogy milyen az alakja. :D
A mellékelt ábrán szereplő példány testfelépítésével szerintem nincs semmi probléma.
hát akkor én most megtöröm a sort, és azt mondom, hogy ez nem egy férfias jelenség számomra. A haja, meg az arca is elég kisfiús, és "nőies", a teste pedig mondhatni egyáltalán nem izmos. Lányként majdnem jobb a bicepszem.
Persze, ízlések és pofonok, minenkinek joga van saját véleményez, én jobban szeretem ha érzem és látom az erőt, biztonságban érzem magam mellette stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!