Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gaz ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gaz ez a viselkedes/hozzaallas?

Figyelt kérdés
Igazabol csak egyejszakas kapcsolataim voltak, nagyjabol soha nem kellettem hosszutavra senkinek, es mar ugy erzem kezd kihalni belolem a remeny, hogy egyszer majd lesz valami komoly is, ezert en konkretan azzal a szandekkal megyek bulizni, hogy legalabb itt valaki foglalkozik velem, meg ha csak 1 napig is.

#szex #lány #egy ejszakas kapcsolat
2015. ápr. 19. 08:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ezek után sem fogsz normális párt találni.. hát kinek kéne hosszútávra egy r1banc? :D
2015. ápr. 19. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne add magad annyira könnyen, nem kell mindenkinek odaadnod magad, azt ki kell érdemelni
2015. ápr. 19. 11:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Figyelj, kislány! Elmondom, milyen az egyéjszakás kaland férfiszemmel.

Tételezzük fel, hogy mész az utcán. Nagy hőség van, izzadsz, mint egy ló. Kilóg a nyelved. Hirtelen megpillantasz egy presszó előtti asztalon egy gyöngyöző, harmatcseppes üveg kólát. Iszonyú szomjúság tör rád. De látod az árcédulát is: 1000Ft a kóla. Nyelsz egy nagyot, és továbbvonszolod magad, mert eszedbe jut, hogy ezért a 1000 Ft-ért neked két órán át keményen kell dolgoznod a szalag mellett a gyárban. Egyszerűen nem éri meg. Igen ám, de lépsz kettőt, és találsz egy ezrest. Azonnal visszamész a kóláért, igaz?

Na, így van az a kapcsolatban is. Te vagy az ezres, amit vagy megtalál a fickó, és akkor nincs semmi becsületed, értéked, vagy keményen meg kell érted dolgoznia, és akkor tud értékelni.

2015. ápr. 20. 11:07
 14/15 anonim válasza:

Szia,

Értem a logikád, de ez a stratégia nem jó.

Nem úgy az egy éjszakás kalandokkal van baj, hanem amire használod.

Akkor fog más is fontosnak tartani, ha te magad is annak tartod magad. Ha te tiszteled magad, akkor más is tisztelni fog. Ha te lehiszed, hogy neked jobb jár, akkor más is el foga ezt hinni.

Minden abból indul ki, magadhoz milyen a viszonyod.

Menj ki a városba és nézz körül. Nézd meg hogy néznek ki a nők? Mind szép, vonzó akinek pasija van?

Dehogy...ha nekik van, neked miért ne lehetne?

Szerintem menj el valami személyiség fejlesztő csoportba, hogy segítsenek önbizalmat növelni :-).

Nem tudom mennyi idős lehetsz. Biztos fiatal :-).

Fel a fejjel, dolgozz az önbizalmadon és minden menni fog!

Sok sikert!

2015. jún. 29. 10:15
 15/15 anonim válasza:
Ne bulin ismerkedj
2017. júl. 12. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!