Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett de kis mellű csajjal össze jönne valaki? Vagy ilyen csajoknak semmi esélye?
Ha zavar miért nem változtatsz rajta?
A kis mellen nem tudsz, de nem is kell, a srácokat nem zavarja (kics-nagy kérdés kb olyan mint a hajszín valakinek a szőke valakinek a barna, de egyik sem rosszabb)
A testeden viszont tudsz változtatni. És ha végiggondolod ugyanaz a méretű mell optikailag egy nagyobb testen kisebbnek fog látszani, mint egy kisebb testen. Ami egy 65kg nőn kis mell, az egy 50 kilóson arányosan jó.
hát igen...az ilyen hozzáállás ami a legtaszítóbb és a legidegesítőbb a túlsúlyos emberekben.
amúgy miért is kellene lemondani a jó kajákról?
ezt sem értem,ez a része sima információhiány és restség.
a restségnél meg visszataszítóbb jellemhiba nem nagyon van.
nekem aztán mindegy,de az utolsó kommentje miatt kb így néz ki a kérdése-
kérlek segítsetek!-oké segítünk.-ba-sszátok meg nekem ne segítsetek!
Tévedés. Azt kérdezte, moletten van-e esélye a pasiknál. Nem azt, hogy mit kellene tennie azért, hogy lefogyjon.
Nem egészségügyi tanácsot kért. Arra volt kíváncsi, lehet-e így is boldog? És igen, lehet, mert nem ezen múlik. Pont.
Ha körte alkatra gondolsz, azaz széles alsó test, vékony, laposabb felső testtel, azt amúgy sok pasi szereti.
Egy tömb alkat kis mellekkel már kevésbé esztétikus. De a boldogságod nem ezen fog múlni. Szinte mindenki tetszik valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!