Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Molett de kis mellű csajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molett de kis mellű csajjal össze jönne valaki? Vagy ilyen csajoknak semmi esélye?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 00:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha zavar miért nem változtatsz rajta?

A kis mellen nem tudsz, de nem is kell, a srácokat nem zavarja (kics-nagy kérdés kb olyan mint a hajszín valakinek a szőke valakinek a barna, de egyik sem rosszabb)

A testeden viszont tudsz változtatni. És ha végiggondolod ugyanaz a méretű mell optikailag egy nagyobb testen kisebbnek fog látszani, mint egy kisebb testen. Ami egy 65kg nőn kis mell, az egy 50 kilóson arányosan jó.

2015. ápr. 19. 09:00
 12/17 A kérdező kommentje:
Inkább elfogadom így magam de nem fogok edzeni és kihagyni a jó kajakat
2015. ápr. 19. 11:21
 13/17 anonim ***** válasza:

hát igen...az ilyen hozzáállás ami a legtaszítóbb és a legidegesítőbb a túlsúlyos emberekben.

amúgy miért is kellene lemondani a jó kajákról?

ezt sem értem,ez a része sima információhiány és restség.

a restségnél meg visszataszítóbb jellemhiba nem nagyon van.

2015. ápr. 19. 15:52
 14/17 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó! Szerintem a te életedre semmilyen hatással nincs a kérdező életmódja, nyugodtan bízd rá, hogy ő hogyan érzi jól magát!
2015. ápr. 19. 18:31
 15/17 anonim ***** válasza:
28%

nekem aztán mindegy,de az utolsó kommentje miatt kb így néz ki a kérdése-

kérlek segítsetek!-oké segítünk.-ba-sszátok meg nekem ne segítsetek!

2015. ápr. 19. 20:24
 16/17 anonim ***** válasza:
70%

Tévedés. Azt kérdezte, moletten van-e esélye a pasiknál. Nem azt, hogy mit kellene tennie azért, hogy lefogyjon.

Nem egészségügyi tanácsot kért. Arra volt kíváncsi, lehet-e így is boldog? És igen, lehet, mert nem ezen múlik. Pont.

2015. ápr. 19. 20:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha körte alkatra gondolsz, azaz széles alsó test, vékony, laposabb felső testtel, azt amúgy sok pasi szereti.

Egy tömb alkat kis mellekkel már kevésbé esztétikus. De a boldogságod nem ezen fog múlni. Szinte mindenki tetszik valakinek.

2015. ápr. 22. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!