Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még a rusnya gyakoris lányoknak is ilyen igényeik vannak, akkor milyenek lehetnek a jó csajoknak?
De így miattuk mi is egyedül leszünk 40 évesen..
Jaj, hát miért általánosítasz? Hát miért is? Jaaa, hát persze, hiszen a nők 99%-a ilyen. Majd mindjárt ki leszel oktatva, hogy nem minden nő ilyen, meg van kivétel. Nagy lószart!
Beteges faj a női nem. De akár úgy is lehetne őket hívni, hogy az idióták neme. Hagyni kell őket a pіcsába, hadd várják 30-35 éves korukig a herceget, szarnі kell rájuk, emberszámba sem kell őket venni. A pіnájukon kívül NINCS rajtuk semmi értékelhető.
Bezzeg nekem legyen 22 centis farkam, 188 centis magasságom, deltás, izmos testalakatom, minimum Habony-stílusú metroszexuális öltözékben mutatkozzak, legyen BMW-m/Mercedesem, luxusvillám, saját cégem, vagy egy nem saját cégben vezérigazgatói posztom, nyolc diplomám, harminc nyelvismeretem, és értsek a villanyszereléshez, a menő italok elkészítéséhez, egyben nyolcfogásos vacsora megfőzéséhez, ismerjem az összes szórakozóhelyet, legyek befolyásos férfi, mindemellett ismerjem a magassarkú cipellők gyártási folyamatát, az összes márkát, a parfümmárkákat, illatszermárkákat is. Egy-egy képemre érkezzen 400 felhasználótól lájk a képeimre Facebookon (legyen kikre féltékenykedni), legyek népszerű, űzzek valami nagyon komoly extrém sportot, vagy esetleg kettőt. Évente háromszor nyaraljak külföldön (egzisztencia része), évente cserélgessem a luxusautóimat, jól fizetett bejárónőket, személyzetet tartsak a luxusvillámban. És? És? Én mit kapok cserébe? Hát kapok cserébe egy nyamvadt, rozoga, lestrapált, már-már igencsak kevésbé szűk pіnát! Undorodom a nőktől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!