Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Számotokra mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Számotokra mennyire lényeges hogy a pasitoknak nagy tv-je legyen és jól berendezett szobája?

Figyelt kérdés
Nekem szerencsére jól berendezett (főleg IKEA-s bútorokkal) szobám van. És 106 cm-es LG 3D LED tv-m. Szerintetek ez jó?
2015. ápr. 18. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nagyon buta felfogásod van kérdező!
2015. ápr. 18. 19:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Sírok rajtad kérdező xDddd
2015. ápr. 18. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem az a lényeg hogy a tv-d 106 cm es legyen meg jól berendezett szobád hanem hogy te milyen vagy ha nincs semmid is lehetsz értékes akinek csak ez számít az felszines nagyravágyó r...banc
2015. ápr. 18. 20:27
 14/16 anonim ***** válasza:

hülye kérdés = hülye válasz, ne csodálkoz

Én irigykednék rád? :D

Öcsi egy idősek vagyunk én kocsira gyülytök, pár év múlva házra, nem egy sz4ros tévére amit ha akarnék zsebből kifizetnék. (de tudod, vért izadtam én azért a pénzért!)

2015. ápr. 18. 22:20
 15/16 anonim ***** válasza:

*gyüjtök

és lehetnél kicsit érettebb gondolkodású, ha pl. sz4r vagy az ágyban mitsem ér a tv, bútor (csak jó tanácsként mondom)

2015. ápr. 18. 22:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Még egy kis 15 éves kislányt el tudsz ezzel szédíteni.

Egy felnőtt nő (köztük én is) nagy ívben lesz...ja már elnézést a kifejezés ért.

Volt én nekem olyan barátom akinek bmw-je volt, 250 m2 es lakása, a bútorok külföldről rendelve, de az ágyban rossz volt...

A jelenlegi páromnak suzuki-ja van és egy panelban lakunk, eszméletlen jó az ágyban. (persze nem emiatt szerettem bele :), és ezt csak példa ként mondom)

Elég gyerekes gondolkodású vagy egyébként.

29l

2015. ápr. 18. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!