Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra mennyire lényeges hogy a pasitoknak nagy tv-je legyen és jól berendezett szobája?
hülye kérdés = hülye válasz, ne csodálkoz
Én irigykednék rád? :D
Öcsi egy idősek vagyunk én kocsira gyülytök, pár év múlva házra, nem egy sz4ros tévére amit ha akarnék zsebből kifizetnék. (de tudod, vért izadtam én azért a pénzért!)
*gyüjtök
és lehetnél kicsit érettebb gondolkodású, ha pl. sz4r vagy az ágyban mitsem ér a tv, bútor (csak jó tanácsként mondom)
Még egy kis 15 éves kislányt el tudsz ezzel szédíteni.
Egy felnőtt nő (köztük én is) nagy ívben lesz...ja már elnézést a kifejezés ért.
Volt én nekem olyan barátom akinek bmw-je volt, 250 m2 es lakása, a bútorok külföldről rendelve, de az ágyban rossz volt...
A jelenlegi páromnak suzuki-ja van és egy panelban lakunk, eszméletlen jó az ágyban. (persze nem emiatt szerettem bele :), és ezt csak példa ként mondom)
Elég gyerekes gondolkodású vagy egyébként.
29l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!