Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra mennyire lényeges hogy a pasitoknak nagy tv-je legyen és jól berendezett szobája?
én személy szerint mélységesen lesza...
az a lényeg hogy kényelmesen, otthonosan legyen berendezve (és ízlésesen). jó, az IKEA mondjuk pont nem drága, de a jó összhangot nem ,,márkás" bútorokkal is elérheti, aki kreatív.
3. vagyok
a TV meg olyan, hogy ha van az jó, ha nincs akkor is jó, mert káros az egészségre és nem való a hálóba (persze nekem is ott van).
amugy ha a szuleiddel elsz, akkor mit izgulsz arra h a szuleid milyen jo tv-t vettek neked, meg milyen jol be van rendezve a szobad.
inkabb legyen jo a dumad, vagy gyurd ki magad, vagy csinalj 1 ironmant azt azzal csajozzal
Nekem bőven nem gond ha nincs tv a szobámban legalább lehet beszélgetni
De az meg főképp lényegtelen hogy a szülei mit veszek neki majd ha már ő teremti meg rá akkor legyen büszke
Thug Life... :O
na most kemény vagy :D
anyukád, apukád vett neked tévét, meg pár bútort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!