Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szarkazmust és a cinizmust...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szarkazmust és a cinizmust miért nem értékeli senki?

Figyelt kérdés

Szinte minden csaj, lány, nő hölgy, asszony amikor ismerkedik, vagy legalábbis próbál, kiköti, hogy az aktuális Don Juan-ja legyen vicces és legyen jó humora. Én hellyel-közzel igyekszek ennek megfelelni, de akárhányszor a humor kerül terítékre és én megvillantom magam, a másik fél reakciója nagyjából ez:

[link]

Ha valamire teszek valami szarkasztikus megjegyzést, akkor azt jobbára vagy nem értik, vagy ha igen, akkor jön a több tonnányi felháborodás, amit egy billenőplatós IFA ügyességével borítanak az arcomba és onnantól kezdve jön a fagyott légkör. Egyszer egy ebédnek alig nevezhető étkezés közben a hölgy elismerően beszélt a menüről, méltatta a szakácsot, már-már szentként emlegette, amiért ilyen remek kaját rittyentett össze, mire én megjegyeztem, hogy "most ettük meg egy nigériai család egyhavi élelmét", erre természetesen jött a shitstorm, hogy mekkora bunkó ártány vagyok és, hogy remélhetőleg egyszer megtapasztalom az említett harmadik világbéli ország lakóinak helyzetét és onnantól kezdve majd visszaveszek az arcomból. Akárhányszor teszek egy ehhez hasonló megjegyzést valamire, vagy valakire máris jön a felháborodás, holott én ezekkel senkit nem akarok megbántani, sőt engem egyáltalán nem zavar, ha egy ilyen megszólalásnak a célpontja én vagyok.

2015. ápr. 17. 19:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Férfiaknak más a humorérzékük. A nők mindenbe hajlamosak érzelmeket keverni és személyeskedésnek veszik. Én is jobban kijövök a férfiakkal általában.

Persze vannak kivételek.

(hármas voltam)

2015. ápr. 17. 20:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is elég szarkasztikus tudok lenni, de nem bántásból, egyszerűen csak jön a csipkelődés, és nálam alap, hogy egy srác értse ezt és ne vegye magára. Viszont nem szabad a vonalat átlépni és bántónak lenni, arra ügyelj.
2015. ápr. 17. 21:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nő létemre is pontosan tudom, miről beszélsz, bár nekem nem úgy tűnik, mintha a férfiak többre értékelnék az ilyesmit. Ahogy a haverjaim egyre inkább megismernek, apránként megtanulják kezelni a baromságaimat is, nemtől függetlenül. Feltételezem, te többnyire pasikkal társalogsz 'barátkozás' címszó alatt.

Mindenesetre a 7. válaszolótól már megkaptad a tökéletes tanácsot: ne nyiss minden ismeretséget cinikuskodással, és nem fogod kapásból elriasztani a levadászandó nők 80%-át. Ennél többet nemigen tehetsz, a kérdésed költői, hiába is keresnéd rá a választ.

Ui.: A nigériai családos beköpéseden elvigyorodtam.:D

2015. júl. 14. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!