Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem útáljátok még ezt a facebookot?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt egy másik városból,és bejelöltem őt facebookon már többször is találkoztunk és azok a gyökér,idétlen,komolytalan osztálytársaim látták facebookon,hogy "xy mostantól xy ismerőse lett".Aztán másnap kérdezősködtek hogy honnan ismerem,mikor nem is egy városban élünk.Ezek a gyökerek meg szerintem bejelölték.Én meg nem szeretném,hogy beszéljenek vele,mert tudom hogy milyenek a haverjaim.Tetszik egy csaj és máris elkezdenek faggatózni."Mi a neve?,Hogy hívják?".Mikor lesz már vége a facebook-nak???Anélkül is lehetne tartani a kapcsolatot.2015. ápr. 17. 16:48
2/12 anonim válasza:
Nem a Facebook a hibás,mert sok az idióta ember.Lehet jó dolgokra is használni az oldalt,nem úgy,mint egyesek,akik ott élik szánalmas,tyúkszaros életüket.
4/12 anonim válasza:
Én velem is volt hasonló szitu kb 2012-ben. Én nem megutáltam, hanem meguntam. Újév után felfüggesztettem magam. Aki akar elér viberen.
Amúgy meg ha az ismerős listád úgy állítottad volna be hogy csak te lásd akkor nem lenne ez.
5/12 anonim válasza:
A sok hülye "páwa", meg swagyolo baromságok miatt már vagy 1-2 éve nem használom a facebookot. Megútáltam, pedig milyen jó volt még 3-4 éve...
Tönkretették a nokedlik ezt is.
6/12 anonim válasza:
De, én is útálom. De amúgy igaza van a 2-esnek.
Nem a fb a hibás. Nagy hatalom idióták kezében mindig romboló hatású. (fb-on a kommunikáció és információ szerzés könnyedsége)
7/12 A kérdező kommentje:
Hát ezek az "osztálytársak" kimondottan szánalmasak.Egyik haveromnak van 1300 ismerőse,annak a felét szinte nem is ismeri személyesen.Mindig azt mondom,hogy az a kib@..ott facebook nem társkereső.Élőben próbálkozzanak.
2015. ápr. 17. 16:54
8/12 anonim válasza:
Inkább az idióta ismerőseidet szelektáld, a facebook önmagában csak egy lehetőség, még akár hasznos is lehet.
9/12 anonim válasza:
arról még nem hallottál h a "friending activity"-t le lehet szedetni a newsfeededről? és az ismerőseid is lehetnek privátok (ok, kivéve a közöseket). Aki meg szemétkedik veled az FB-n, azt oltsd le és töröld le a p*csába. Ne legyél már ilyen tehetetlen, ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!