Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak azért a fiatalabb lányra hajtanak mert a saját korosztályukba nem találnak lányt aki elviselné őket?
Na látom itt pont a sértődött réteg kommentel, tisztelet a kivételnek aki érti miről van szó! Értelmes válaszoknak ment a zöld pacsi attól még ha nem is értek vele egyet. :D
Amúgy meg: Nem vagyok lány, nem vagy 20 éves (több vagyok pár évvel).
#18: Vakegér Jagúnár neked meg csak annyit hogy azt hiszed te vagy itt a főokos attól még a nem kapom be amit a csajod se kap be esténként.
Nos nem a lúzerek.
Egészen egyszerű oka van: egy 40 éves férfi számára éppúgy vonzó egy fiatal 20 éves lány, mint 20 éves korában is annak találta. Ebben semmiféle varázslat nincsen. A 22 éves, egy 16 évessel csak azért tűnik másnak, mert fiatal korban 1-2 év is nagyon meglátszik a fejlődésben. Egy 16-18 között meglátszik az a két év egy 25-27 között már nem igazán.
És valóban, egy 16 éves lány közel sem képes úgy látni a világot mint egy 20+ -os aztán 30-as. Ez nyilvánvaló.
Én is érzek itt sértettséget azért, de lehet tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!