Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz így saját családom, ha még barátnőm se volt soha?
Igen, 22 évesen azért már kellene valamennyi tapasztalatodnak lennie a hölgyek terén! Elgondolkoztál már azon, miért nem volt eddig barátnőd? Hol a bibi? Mivel van a baj? A külsőddel, a stílusoddal, a szókincseddel? Vagy csak bátortalan vagy? Esetleg más ok?
Először is öszintén válaszold meg ezeket a kérdéseket magadnak, csak utána tudsz tenni valamit!
Én meg lány vagyok, és sose volt még pasim. Sírjunk együtt...
Talán túl görcsösen akarjátok ezt az egészet. Miért kell erre így rástresszelni? Egyszer úgyis lesz valakink :D
"Én meg lány vagyok, és sose volt még pasim. Sírjunk együtt... "
Ha jól nézel ki, akkor lesz pasid, amikor akarod.
"Talán túl görcsösen akarjátok ezt az egészet. Miért kell erre így rástresszelni? Egyszer úgyis lesz valakink :D"
Lehet, hogy nekünk nagyobb a nemi vágyunk. Például. Másrészt meg férfiként elég fontos, hogy képes legyél az érdekérvényesítésre. Ha férfiként nem éred el azt, amit a legjobban akarsz, akkor kvázi nem vagy férfi.
Már magam se tudom hogy jól nézek e ki... Néha elhiszem, hogy igen, de aztán valaki mindig jön és a földbe döngöl. Kövér vagy, pogácsa fejed van, mi ez a ruha rajtad?, gülü szemed van (???)... Hosszú a lista ez van.
Megértem én persze, hogy férfiként ez más, de nem hiszek abban, hogy egy férfinak nagyobb a nemi vágya. Nő vagyok, nekemis vannak vágyaim. Hát ez van...
Érdekérvényesítés... Próbálkoztatok és mindenki mindig elutasított?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!