Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak azért a fiatalabb lányra hajtanak mert a saját korosztályukba nem találnak lányt aki elviselné őket?
Azért, mert amit írtál, az egy merő botorság. Miért lenne lúzer az, aki egy nála 4-5 éves nőre hajt? Egy 40 éves férfi lúzer, ha egy 35 éves nőnek udvarol?
Ahogy azt fentebb vki leírta, az már tényleg ciki, ha valaki, maradjunk a 40 éves kornál, egy 17 éves lánynak teszi a szépet.
De nem akartalak megbántani, nem vagy buta, csak a kérdés az. Nem állt szándékomban emberi méltóságodban megsérteni, így megkövetlek.
#13: Már másnak válaszoltam hogy nem 40 évesekre értem akik náluk 5 évvel fiatalabbal kezdenek.
Leginkább a 20 éves a 14-15 évre hajt. És a 25 éves a 18 évesre. Ilyen szitukról van szó!!!
Kedves kérdező, én meg azt nem értem, hogy a lányok miért vannak ennyire kiakadva a korkülönbségeken. Ha mindkét fél szereti, és elfogadja egymást, akkor miért baj az, ha egy tegyük fel 25 éves összejön egy 16-17 évessel.
Nem tudhatod, hogy a 25 évesnek mik a szándékai, ahogy azt sem, hogy a 16-17 évesnek mi.
Nem neked kell mások életét befolyásolni, hanem elfogadni azt, hogy mi miért történik. Csak az a baj, hogy a fiatalkorú lányok többsége attól függetlenül, hogy ők érettnek gondolják magukat, rohadtul nem tudnak érett nőként gondolkozni, se viselkedni.
Elég furcsa gondolatmeneted van.....de biztosan nem véletlenül kérdezed.
Általános trend, hogy a Nők az idősebb pasik felé vonzódnak, mert érettebbnek tartják őket a saját korosztályuknál és ezért jobban tisztelik őket, jobban fel tudnak rájuk nézni. Másrészről úgy gondolják, hogy egy idősebb hapsinak már nagyobb az élettapasztalata és így nem kell megfizetniük a tanulópénzt... és ezáltal Ők is hamarabb vállnak érett Nővé.
Férfi szemmel külsőleg mindig is a fiatalabb Nők vonzottak, de a gyerekes személyiségük ellenben taszított, mindig az arany középutat kerestem. A 4-5 év korkülönbség pont ideális(mondjuk nem 20 éves korban), mert mindkét fél pont azt kapja a másiktól, amit elvárt és ezért harmonikus a kapcsolat. A 10 évnél nagyobb korkülönbség az már elég gázos, de még az is működhet.
37F
7#
Megérkezett az oldal hülyéje, aki szerint a szexuális nyitottság egyenlő az intelligencia hiányával és onnantól fogva bármilyen témában leírt véleményed hiteltelenségével... :D
Amúgy mindenki azzal kezd akivel akar. Ha 30 évesen akar 18 éves barátnőt az is normális és semmilyen jogi, de még erkölcsi szabályt nem sért.
Úgyhogy nyugodtan a fejedre is állhatsz, de mindenki olyan életkorúval kezd amilyennek akarsz, vagy úgy gondolod 18-20 évesen jogod van a megmondóember lenni és eldönteni ki mit csinálhat?
Ha pedig szerinted én már idős vagyok akkor be is kaphatod még így végszóként! :D
Egy cimborám 19 volt mikor összejött a barátnőjével aki akkor ünnepelte a 14. születésnapját. Tehát 13 volt mikor megismerkedtek.
Ma férj és feleség, van egy lányuk. Most 33 és 27 évesek.
Ők akkor is megtalálták egymással a közös hangot, egy hullámhosszon voltak, és szerették egymást. Ez azóta is tart. Olyan meglepő ez? Ritka de van ilyen. Aki meg csak dugni akar. Legyünk őszinték, a srácok ma már 14-16 közt veszítik el nagy többségében. Tehát egy 16 éves fiú lány már szexelni AKAR. Akkora cink ha 16-17 éves létére egy 21-22 évessel csinálja? Még a törvény sem bünteti. Az, hogy ezt ki mennyire fogadja el, az meg más dolog. Tehát a kérdés még mindig okafogyott.
Ja, én voltam az aki OFF-olt.
Szerintem meg nem gond egy darabig a korkülönbség, meg ez nagyon emberfüggő. Azt én se bírom amikor 26-7 évesek 18 netán 16 év alatti lányokra hajtanak, vagy hatalmas korkülönbségek vannak, elég bizarr. Viszont egy 18 éves lány sokszor már érett gondolkodású. A férfiaknál meg gyakoribb, hogy kicsit később érnek gondolkodásban, persze tisztelet a kivételnek.
De amikor egy 25 éves srác egy 18 éves lányban találja meg azt a személyt aki érzelmileg és intellektuálisan is a "társa", akkor az miért baj?
Ráadásul nem úgy mész oda ismerkedni az emberekhez, hogy na nézzük végig az összes 25 éves lányt most itt- végigkérded minden lánynak a korát, ami alapból is nagyszerű ötlet ismerkedésnél első kérdésnek -á senki nem szimpatikus, akkor menjünk is haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!