Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már szerelmes egy idősebb pasiban? PL 25 éves idősebben?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 23:28
1/10 A kérdező kommentje:
(Akarom írni 25 évvel)
2010. febr. 19. 23:30
2/10 anonim válasza:
25 évvel idősebbektől én már félni szoktam. Sajnos rosszak a tapasztalataim, mindig zaklattak az idősebb pasik, többször próbálkoztak megdönteni ha akartam ha nem, ezek után én csak fiatalabbakkal foglalkozok.
3/10 anonim válasza:
Hogy lehet egy pasibaN szerelmesnek lenni? Bár én végül is "pasi" vagyok, magamban vagyok, legalábbis nem másban, és szerelmes is, bár nem vagyok idősebb, bár attól függ, kihez képest...
4/10 anonim válasza:
15 éves lány vok, és épp most vagyok. Ráadásul tanárom az illető. Teljesen tanácstalan vagyok.
5/10 anonim válasza:
Nálam eddig 8 év volt a max. Megmozgatták a fantáziám már idősebb pasik is, de csak ennyi, semmi komoly.
6/10 anonim válasza:
Szia!!Én a valóságban még nem,persze plátói szerelmem volt Mel Gibson..de megértelek!!Az unokahúgom 22 éves,neki csak idősebb pasijai voltak,amikor 17 volt,már akkor is bőven 30 fölött voltak a "barátai"!Viszont ő bevallja magáról,hogy apakomplexusa van..az ididóta nagybátyám elhagyta őt és az édesanyját,amikor hugi 7 éves volt...nála valószínűleg ezért alakult ki,hogy csak a nála idősebb,inkább "apja"korosztályú fickók vonzották,akik a biztosságot,atyáskodást nyújtották/nyújtják neki!Én pont ezek miatt az érvek miatt nem tudtam volna soha idősebb pasival együtt lenni,engem taszít az,hogy úgy érzem,mintha az apámmal lennék együtt...a szeretet nem gond,de a szexualitás...nekem inkább fiatalabb pasijaim voltak mindig,a jelenlegi,remélhetőleg végleges párom 29 múlt,én 34 leszek!Szóval semmi nem ciki szerintem a mai világban! :)
8/10 anonim válasza:
Voltam már szerelmes színházban, közértben, adóhivatalban, de pasiban még nem. Kényelmetlen lehet.
9/10 anonim válasza:
szia, én most is szerelmes vagyok belé. a partnerem és köztem 28 év korkülönbség van :)
10/10 anonim válasza:
pasiban? az egy disconak a neve? XD
a viccet félretéve: persze, de ennek csak képzeletben lett folytatása, a valóságban komoly gondokat okozott volna!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!