Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már szerelmes egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már szerelmes egy idősebb pasiban? PL 25 éves idősebben?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 23:28
 1/10 A kérdező kommentje:
(Akarom írni 25 évvel)
2010. febr. 19. 23:30
 2/10 anonim ***** válasza:
25 évvel idősebbektől én már félni szoktam. Sajnos rosszak a tapasztalataim, mindig zaklattak az idősebb pasik, többször próbálkoztak megdönteni ha akartam ha nem, ezek után én csak fiatalabbakkal foglalkozok.
2010. febr. 19. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egy pasibaN szerelmesnek lenni? Bár én végül is "pasi" vagyok, magamban vagyok, legalábbis nem másban, és szerelmes is, bár nem vagyok idősebb, bár attól függ, kihez képest...
2010. febr. 19. 23:36
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
15 éves lány vok, és épp most vagyok. Ráadásul tanárom az illető. Teljesen tanácstalan vagyok.
2010. febr. 19. 23:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálam eddig 8 év volt a max. Megmozgatták a fantáziám már idősebb pasik is, de csak ennyi, semmi komoly.
2010. febr. 20. 00:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia!!Én a valóságban még nem,persze plátói szerelmem volt Mel Gibson..de megértelek!!Az unokahúgom 22 éves,neki csak idősebb pasijai voltak,amikor 17 volt,már akkor is bőven 30 fölött voltak a "barátai"!Viszont ő bevallja magáról,hogy apakomplexusa van..az ididóta nagybátyám elhagyta őt és az édesanyját,amikor hugi 7 éves volt...nála valószínűleg ezért alakult ki,hogy csak a nála idősebb,inkább "apja"korosztályú fickók vonzották,akik a biztosságot,atyáskodást nyújtották/nyújtják neki!Én pont ezek miatt az érvek miatt nem tudtam volna soha idősebb pasival együtt lenni,engem taszít az,hogy úgy érzem,mintha az apámmal lennék együtt...a szeretet nem gond,de a szexualitás...nekem inkább fiatalabb pasijaim voltak mindig,a jelenlegi,remélhetőleg végleges párom 29 múlt,én 34 leszek!Szóval semmi nem ciki szerintem a mai világban! :)
2010. febr. 20. 00:20
 7/10 anonim ***** válasza:
kor nem számit! :p
2010. febr. 20. 00:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Voltam már szerelmes színházban, közértben, adóhivatalban, de pasiban még nem. Kényelmetlen lehet.
2010. febr. 20. 00:39
 9/10 anonim ***** válasza:
szia, én most is szerelmes vagyok belé. a partnerem és köztem 28 év korkülönbség van :)
2010. febr. 20. 07:43
 10/10 anonim ***** válasza:

pasiban? az egy disconak a neve? XD

a viccet félretéve: persze, de ennek csak képzeletben lett folytatása, a valóságban komoly gondokat okozott volna!!!

2010. júl. 10. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!