Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből mi igaz? "A szerelmes nő nem lép félre"
Én inkább azt mondanám, hogy az elégedett és boldog nő nem lép félre. Persze biztos van ez alól is kivétel, de szinte minden eset, amit ismerek, azért történt, mert az illető nő már mindennek érezte magát a pasija/férje mellett, csak Nő-nek nem...:(
24/n
Ha valakibe szerelmes vagyok nem csalom meg.
meg egyébként sem csalnék meg senkit, elöszőr szakítás uténa jöhet más..
utolso 2 vel értek egyet.
ha szerelmes vagyok nem csalom meg a párom, ez a nőkre is így igaz ez biztos. aki félrelép az nem is szerelmes.
más kérdés hogy amikor a lángoló szerelem elmúlik, marad e annyi kölcsönös szeretet és főként tisztelet, hogy nem csalod meg a párod.
22/f
A szerelem ha még a legmélyebb rózsaszín ködös, akkor kiüti a szexuális vágy csatornát és ott megszűnik az ingeráramlás. :) Ha kevésbé szerelmes és már csak nagyon szeret de nem halálosan, akkor nagyobb az esély mert olyankor a szex vonal is működik.
A nők sokkal hűségesebbek mint a férfiak, és érzelmi alapon döntenek. Vgyin elméletileg lehetséges, de nagyon kicsi rá az esély!
"A nők sokkal hűségesebbek mint a férfiak, és érzelmi alapon döntenek."
Baromság. A nők is ugyanolyan arányban hazudnak és csalják meg a pasijukat, mint a férfiak a nőket. Csak tényleg jobban titkolják. Meg egy férfinak eszébe nem jutna megkérdezni, hogy "merre és kivel voltál ekkor és akkor", ha meg is kérdia nő válaszol és el is hisszük (sajnos). A nők meg nem tágitanak addig mig ki nem szednek minden részletet, amibe bele is buknak a férfiak. A nők se jobbak, akármennyire is tagadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!