Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel vidítjátok fel magatokat egy szerelmi bánat alatt?
Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból =)2010. febr. 19. 22:22
11/22 anonim válasza:
pontosan ezek:D
1.lépés elmondom bánatom a bnőimnek
2.elmegyünk bulizni ott seggrészegség esetleg hányásXD
3.pedig ismerkedni kell friss hússalXD
12/22 anonim válasza:
Hallgattam a sok szomorú zenét és énekeltem, amitől csak még rosszabbul érzem magam.. xD
Az egyetlen kapaszkodó a barátok.. Na ilyenkor tudod meg, h ki az igazi barátod :)
Én pl. rájöttem h nekem egyik sem az :( :D
Úgyhogy 1 hónapig szenvedtem.. Aztán jött a változás, lecseréltem a "barátaimat" és keresem a pozitív embereket, és ha van kedvem elmegyek diszkóba. Az mindig feldob!:)
16/22 anonim válasza:
Pia, Buli ott megismerkedek egy másik pasival a régit meg már el is felejtettem:) új pasi kell és kész
18/22 anonim válasza:
én semmivel nem tudom felvidítani magam :(
Mindig rossz a kedvem.. :S
19/22 anonim válasza:
Edzés, mármint kondizás. De mint az állat.
20/22 anonim válasza:
először is: sok-sok pia, pár doboz cigi, eközben és ezután jó zenék, amik elvonják a figyelmemet, majd SOK-SOK kondi, és ha új ember faragtam magamból utána jöhet a következő persze szigorúan csak szexre :). Majd ezek utána esetleg készen állhatok egy új kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!