Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire fogadjátok el a biszexeket? Tudom hogy a homoszexualitást sokan nem képesek elfogadni.
Utolsó a biszexualitás is veleszületett, és arról se lehet tenni. És nem mindkét nemmel akarják, hanem mindkét nembe szerelmesek lehetnek, úgy hogy mondjuk évekig viszonzatlanul szeretnek valakit, és szenvednek. Biztos direkt... És igen ez nagyon nagy perverzió...
Kérdező. Az a probléma, hogy a biszexeket, sokszor a homoszexuálisok se fogadják el, vagy nem is akarnak ismerkedni velük... Egyébként ha bármi kérdésed van a témával kapcsolatban, nyugodtan írj, hátha tudok segíteni :)
Köszi :)
Ami kérdések felmerülnek bennem ezzel kapcsolatban, nem hiszem hogy bárki tudna rá nekem válaszolni. :/
Valószínűleg én is az vagyok (mármint biszex), ráadásul egykorú is veled, szóval számomra semmi olyan nincs benned, ami miatt ne akarnék jól kijönni veled.:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!