Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a "jólelkű" lányok?
Figyelt kérdés
Itt a gyk-n régebben sok ilyen lány volt, manapság tanácsot kérnek és nem képesek válaszolni sem. (Rendes válaszra)
Úgy érzem ide is kihatott a felszínesség és a bunkóság.
2015. ápr. 11. 12:57
11/15 anonim válasza:
Nos, amikor évekkel ezelőtt először benéztem erre az oldalra úgy gondoltam, a saját tapasztalataim és véleményem alapján megpróbálok segíteni itt az embereknek, mert annyi elkeseredett kérdést láttam.
Mi lett belőle? Ha nem adtam igazat a kérdezőnek, ehelyett biztatni próbáltam, sokszor a legundorítóbb, mocskosabb privátokat kaptam meg, még a magukat jó embereknek tartóktól is, tisztelet egy-két kivételnek. Pedig mindig udvariasan, kedvesen írtam.
Most már ebből tanulva csak szórakozni járok fel ide és egyetlen privire sem válaszolok.
Ennyi.
12/15 anonim válasza:
Az ózonlyuk tehet róla... az egyre erősebb sugárzás miatt lassan mindenki troll lesz
13/15 anonim válasza:
8as lehet szerezni. Vagy ugy irom, hogy atvettem ezt a tulajdonsagat es nem a kulsoje miatt valasztottam az exet, de te biztos jobban tudod.
14/15 anonim válasza:
Vezérhímeket szopnak perpill, és készülnek az esti "pasizáshoz", újból vezérhímeket szopni.
15/15 anonim válasza:
Én mindig kedves vagyok az idegenekhez itt gyakorin kivéve ha bunkók vagy perverzek. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!