Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nagyon durva, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nagyon durva, ha egy lány 145 cm?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről? Titeket zavar, ha egy lány ennyire kicsi? Ettől még lehet egy lány nőies?

17/L

2015. ápr. 9. 23:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nőies, és cuki is lehet, akár egyszerre :-)
2015. ápr. 10. 09:16
 22/26 A kérdező kommentje:

Nemsoká 20 vagyok, és az elmúlt évben rengetegszer néztek 15 alattinak. Ma például megállított egy nő, megkérdezte, hogy mondták-e már nekem, hogy modellkedhetnék.:D Nem értette a széles mosolyomat, lelkesen beszélt tovább és mondta, hogy anyukám is jöhet velem a castingra. Ekkor megszólaltam, hogy húsz éves vagyok. Kínos csend és döbbent arc következett, majd a mentegetőzés, hogy "kicsit" fiatalabbnak nézett, satöbbi. Szegénynek minden mondattal egyre csak kínosabb lett...:D én meg egész hazaúton nevettem. Éspedig ma ki voltam sminkelve...

A párkapcsolat sem egyszerű ilyen magassággal, szóltak már be mögöttem, hogy "ők 12 évesen még a barátnőikkel játszottak" meg hasonlók. Rettentő előítéletesek az emberek

2017. okt. 19. 23:04
 23/26 anonim ***** válasza:

Exem 150cm én 184cm vagyok, mondták ránk, hogy de aranyosak vagyunk. :)) Sokat olvastam, hogy alacsony lányokat zavarja, ha lecukizzák meg aranyosozzák őket, hálistennek őt nem zavarta. :) Én is alapvetően az alacsony lányokat preferálom, anno a vonzalom alapja is megvolt pont emiatt (ő meg a jóval magasabb pasikat tőle) :)

szóval: nem durva és abszolút lehet nőies, igen :)

2017. okt. 20. 08:13
 24/26 A kérdező kommentje:
Szerintem ez általánosan jellemző, hogy az alacsony lányok a magasabb pasikra buknak. :D kell valaki, aki megvédjen. :) persze az alacsonyak sincsenek kizárva, egyszer randiztam egy nálam "csak" 20 centivel magasabb sráccal, aranyos volt. És fura, hogy nem két méterrel magasabb nálam. :D
2017. okt. 20. 11:15
 25/26 A kérdező kommentje:
Az aranyosozásról meg annyit, hogy régen én sem szerettem. Valószínűleg azért, mert nem éreztem magam nőiesnek a magasságom miatt és ez a jelző még jobban "lealacsonyított". De már nem izgat. :D
2017. okt. 20. 11:17
 26/26 anonim ***** válasza:
Amiket eddig írtàl abból az jön le, hogy jó nő lehetsz.
2017. okt. 23. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!